(S)kärtorsdag.

Skärtorsdag. Ledig. Skönt.
Jag hade förväntat mig en skön och lång sovmorgon, men väcktes 7.45 av en skrovlig röst från lillrummet "mammaaaaa?" Ove. Han hade ont i halsen och var däppt i däsan. Halv nie hasade jag upp ur sängen och blickade ut genom köksfönstret och tänkte att när det nu inte var någon snö på sportlovet, ska man väl passa på att kasta sig utför Gnisten på påsklovssnön.
Först ärenden till skolan, posten och skolkansliet för att lämna in 8 prydliga ansökningar till kommande läsår.
Hem, svida om för pulkåkning. I backen träffade vi Joels nya kompis Liam. Vi stannade en bra stund och gick sen hem för att äta lunch. Åkte till "närbutiken" och handlade bullar och drog till Linda för att se hur det var med henne och lilla Vilja. De mådde fint och Vilja har blivit så stor och duktig. Idag var hon vaken och drog på smilbanden åt tant Jenny.
Idag har jag också dragit mer på smilbanden än vanligt. Lite järnberikad spenatsoppa med proteinrika ägg verkade göra susen. När sen älsklingen föreslog ett glas rött till det, så var humöret riktigt strålande. Joel gick till Liam och vi fick lite tumistid som gick åt till att diskutera IKEA inköpen på lördag, mäta lite väggar och planera förvaringsmöjligheter. Och så hann vi med lite djupsnack som löste upp diverse PMS-knutor som suttit nånstans i lillhjärnan.
Joel kom hem och det blev wrestling och karate i hallen, vilket brukar betyda att alla är på gott humör, har kraft att skoja lite och visa sina ömhetsbedyrelser genom att brottas, hiva varann i golvet och kläm-kittla på låren. Sen gick Henrik till "Karlsson" för några påsköl och jag och Joel är nöjda på tumis.

En riktig "kärtorsdag" :)

Kommentarer:
Postat av: Linda

Jag hoppas verkligen att inte Vilja blir sjuk nu Jenny. Tyckte Joel lät lite rosslig, men trodde inte det var någon fara eftersom ni kom hit.
Håller tummarna att inte han blir värre också.

2008-03-20 @ 22:45:29
Postat av: Tessa

Nååå, va skönt att ni fick upp kärringknuten. Vad har ni annars för påskplaner? Vi har inga. Chrille ska jobba ganska mycket. "Några påsköl" hos Karlssons = kullerbyttor hem? Kram

Postat av: Jenny

Jag tänkte inte på det innan vi kom. Hoppas hon inte blir sjuk.

2008-03-21 @ 17:22:27

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback