God kväll!

Vi hade såååå kul igår, jag, Linda, Emmeli och Janina.
Emmeli har inte bara den förmånen att vara duktig på inredning och ha en fantastiskt mysig lägenhet, nä hon bor dessutom i ett hyreshys som har pool i källaren, hur lyxigt är inte det?! Nu var det inte den varmaste poolen jag doppat tån i, men finns det vatten ska man plaska i det ändå. Och så fick vi ju värma upp oss i bastun. När vi var rena och färdigtbadade blev det middag som underbara Emmeli hade styrt ihop. Pajer, dippar, nachochips och sallad. Jag säger bara MMMMMmmmmmmmmmmmmmm!

Det är kul att träffa människor man känner men inte träffar så ofta, det är mysigt att bara sitta och snacka skit och umgås och ta det lugnt. Vi hade bestämt oss för att skippa den där kroghetsen som slår in vid -00 snåret och istället stanna hemma och ha ännu roligare! Efter att vi rett ut världsproblemen (eller vissas inte existerande problem och andras i allra höstsa grad svåra problem) slog vi igång Singstar. Mitt i allt kommer Emmeli med någon härlig efterrätt bestående av chokladkaka, hallon, grädde och en liten snirklig chokladfigur på toppen. "Det här var inte alls planerat, men håll ti godo!" Vi satt som frågetecken, inte planerat? Fast samtidigt var vi inte förvånade, kan någon trolla fram en hel efterrätt ur rockärmen så är det hon. När vi sjungit oss hesa och klockan närmade sig 04 var det dags att ta sig hemåt.

Och idag mår man som man förtjänar - alltså SKITBRA! (... förutom en deciliter tjockt, gult snor som tockats fast någonstans mellan näsan och svalget.)
Tänk att det tog 27 år att fatta att man ska vara försiktig med spriten.

Kommentarer:
Postat av: Linda

min klocka stod på 05:18 när jag kom hem.. Så lite längre än fyra höll vi nog på :P



Jag har mått prima idag. Skönt! Trött bara förstås. Tack för en kul kväll!

2008-10-19 @ 17:50:50
Postat av: Jenny

Oj, ja... det blev nog sent... å du missade taxin, hihi.

Tack själv, det var kul!

2008-10-19 @ 19:09:02
Postat av: Tessa

Jag är 31 år med två barn och har ännu inte fått kling på hur det där med alkohol riktigt ska fungera utan minnesluckor och hundratvå blåmärken.

2008-10-20 @ 11:18:03

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback