Omhuldad.

Ibland har man tur!

Det är inte alla dagar man får en ansiktsbehandling med tillhörande dekolletagemassage - gratis! Så när Carola ringde och frågade om inte jag kunde "ställa upp" som försökskanin när hon ska öva cirkulerande fingertoppsrörelser på finnigt fejs så var jag inte sen att tacka ja!
Hon går nämnligen en utbildning för att bli "hudmänniska"... vaddetnuheter. Så igår tog hon med sig mitt barn från stan och jag tog med hennes barn från skolan och så möttes vi hemma hos dom där hon dukat upp spa i garaget.
Jag vet, det låter konstigt. Man hittar liksom allt annat än en bil i det där garaget. Det är braskamin, bioduk, surfshop och spa. På övervåningen är det en hel bostad där man kan övernatta.

Jag klädde av mig halvnäck och lade mig tillrätta på mjuka filtar och blev omsvept av fluffiga handdukar, ljuv musik och Carolas sövande röst: "Sådääääärjaaa... nu ska jag..." Jag sjönk in i halv medvetslöshet, så avslappnad kände jag mig. Sen blev jag tvättad och skrubbad både här och där, smord och masserad, knådad och tryckt på. Det var oljor, paddar och varma handdukar kring ansiktet. Och det var sååå skööönt!

Inte dumt att vara försökskanin!!

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Åu maj gaad va lixit! Ja det där "garaget" har jag varit till på sexparty. Undras om hon sku kunna göra nåt åt min haka. Fick idag en inombordare som jag försökte klämma, nu e hakan stor som en mandarin och allt jag fick ut va lite vätska.

2008-10-23 @ 18:12:46
Postat av: Carola

Tack, vad gullig du är som skriver det här. Du som vet att jag läser din blogg och som ska bli såååå glad över lite beröm :-)!! Du får gärna komma tillbaks närsomhelst. Jo, Tessa, du får också gärna komma till Kroklund och själv vara kanin, behöver MYCKET övning!

2008-10-24 @ 12:09:41
Postat av: Tessa

Carola då får du en aknetyp att prova på oxå, kul! När ska jag komma?

2008-10-24 @ 16:43:20
Postat av: Linda

Ja, alltså... Jag kan också ställa upp som försökskanin, Carola!

2008-10-25 @ 18:05:59
Postat av: Anonym

Haha, välkomna bara! Kom ihåg att det kanske inte alls var så jätteproffsigt som Jenny skrev. Hennes blogginlägg var ganska smickrande och det var nog en jäkla tur att hon var halft medvetslös det mesta av tiden... Det sistnämnda berodde för övrigt på den sövande meditationsmusiken i bakgrunden, mitt bästa inköp i skolans produktshop hittills. Jag tappade oljan, hade superdarriga händer, jag har inga armstöd på min lånade massagebänk, så hennes armar fick vila på två pallar, etc etc. Dessutom fick jag inte riktigt bort alla peelingkorn efter peelingen och när jag sedan skulle massera henne med olja kändes de förbaskade små kiselkornen hela tiden och hon blev därför lite extraskrubbad. Ni hör, jätteproffsigt... Bra att det finns two sides to every story. Men det blir bättre för varje gång jag övar och jag vill ha så många olika fejsar och hudtyper som möjligt, så välkomna bara, alla som är beredda att åka ut ända till Kroklund. :-)

2008-10-27 @ 08:33:06

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback