Rolig unge.

Vilken tuff vecka det har varit! Det är tur att veckorna går fort och att det snart är helg igen. Joel har åkt till sin pappa och det är både skönt och tråkigt.

Min unge har verkligen varit en "periodare" genom sina sju levnadsår. Han har inte följt de där ålderskategoriserade trotsperioderna eller "den harmoniska femårsperioden". Det har gått upp och ner hela tiden. Emellanåt har man varit redo att lägga in sig på Grelsby för återhämtning och nervlugnande medicin för i nästa stund ha en underbart rolig liten filur hemma som man bara blir glad av. Ibland har jag tyckt att han faller in under benämningen "speciellt krävande barn", men nu fattar jag inte att jag har en sån tur som har en sån förståndig och duktig pojke.

Han sköter skolan exemplariskt och gillar att läsa hela böcker som han lånar hem från biblioteket. Han är påhittig och gör egna sykort som han pysslar med. Han går själv till skolan vissa morgnar och är så omtänksam när han tänder lampan i badrummet och sätter en sko för dörren så att den ska hållas öppen, bara för att Seidi inte ska ha så mörkt hemma ensam på morgonen. Han har en otrolig humor och vi kan skratta mycket åt varandras fånigheter (har han en mogen humor, eller har jag en omogen...?).

Nu håller jag tummarna för att de här fina perioden ska vara långvarig!

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Nåå gulle Ove. Jag tror ni möter varann halva vägen var i mognaden, haha. Du e ju int "gammal o tråkig" direkt. Härligt att ni are getting along just nu och att det håller i sig.



Kramar till er två.

Postat av: Linda

Vad skönt att ni upplever lite glädje också. Hoppas alla har vett att ta del av den! Kram!!

2008-10-06 @ 20:38:19

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback