Bara emot.

Nu tror ni jag ska skriva om den lyckade lördagskvällen, va?

Nä.

För den blev minsann inte långvarig. Men den var ju härlig så länge den varade, min s.k "uppiggarkväll på Cikada".
Vi som var samlade var Tessa, Sandra, Jajja, Marie, Anne och jag och vi började lätt med lite fotbad och hanpeeling. Bastun var bokad till kl 20 och vi trängde in våra svettiga rövar på lavarna och svalkade av oss i poolen under överinseende av ett gäng halvfulla golfare som fick lära sig "rumpsim" av Sandra. Några glas vin slank ner och efter bastun skulle vi göra oss vackra med hjälp av supersminkaren Anne. Det var då, när jag satte mig tillbakalutad och slöt ögonen i "sminkstolen" som världen började snurra och illamåendet steg i halsen. Det var bara att gå och böa mitt i sminkningen. Jag kämpade tappert in i det sista, men fick till sist ge mig och cykla hem under stor möda.

Och söndagen ska vi inte ens prata om. RUTTET är ordet - ruttnare än ruttnast. Jag kan säga att jag nu vet exakt vilken form "porslinsskålen" i badrummet har, jag vet hur vattnet kröker sig där nere i djupet och jag vet att jag aldrig mer vill ligga med näsan i toan en hel dag igen.
Joel som varit hos Mommojohan över natten kom hem på eftermiddagen och läste för mig i sängen. Han pysslade med sitt sykort och städade sitt rum.
"Stig upp och gå och duscha, det hjälper" sa han vuxet och förståndigt.
"Mjjaaahhhh... jag får väl prova med det" kved jag och böade lite innan jag gick in i duschen. Sen piggnade jag i efter att Henrik hämtat pizza och jag fått vila ytterligare två timmar.

Herregud.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Hahahaha,a böade lite innan du gick in i duschen, ja stackarn. Synd att det blev sådär. Anne funderade om det kunde varit öronljuset som utlöste det, och jag spikmattan. Men om du var dagen efter oxå så...du kanske e allergisk. Kram

Postat av: Jenny

Jag låg väl inte ens på spikmattan?

Nä, jag tror det var bastubadande i kombo med vindrickande. Det stiger lätt åt huvudet. Om jag ändå hållt mig till bira...

Förresten tror jag att jag glömde mina fruktis schampo och balsam + en olivduschcreme efter mig...

2008-09-30 @ 17:03:44
Postat av: Linda

Usch vad trist att det blev så. Lustigt hur vissa spyr så medans andra inte alls reagerar så.

2008-09-30 @ 17:19:16

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback