Klagovisor.

Ikväll ska jag till Cikada på "hemma"spakväll. Det ska bli sååååå sköööööönt!
Emellanåt får man ju nervsammanbrott här när man ska passa upp på sin sjuåring stup i kvarten. Jajajajaj, jag veeeeet. Det är mitt fel, jag borde ställa mer krav osv osv osv. Men när klockan är 07 på morgonen och man är stressad och ska iväg på jobb, då väljer jag att servera frukost och hjälpa med kläder istället för att gnata om det, bli irriterad, till slut arg och sen lämna av en ledsen pojke på "föris". Sen kan man undra varför jag fortfarande springer och serverar en lördagmorgon när vi inte ska iväg till nånstans....

Lätt nervsammanbrott får jag också när jag inte kommer iväg på mina träningar!!!! Avancias bokninssystem är bra på många sätt, men när man bokat in sig och tänkt att åka och träna men mitt i allt inte kan komma loss hemifrån så får man ändå snällt betala för passet. Vattengympan var ju bara att glömma igår också, vilket inte gjorde helghumöret till ett glatt humör. Jag blir frustrerad och irriterad om jag inte får röra på mig!

Bara klagovisor på bloggen numer, hör ni. Men imorgon, när jag fått komma ut och lufta mig lite så kanske det känns bättre.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback