Sim.

Så har ännu en helg gått. Vi har inte gjort nånting, förutom att jag och Joel åkte på vårt, numer nästan obligatoriska, Mariebadsbesök. Vi har så kul där! Det är racerfart med simdräkten mellan skinkorna i vattenrutschen, vi hittar på det fulaste simsättet, vi leker kurragömma och tävlar om vem som kan vara ovanför ytan längst vid utepoolen. Sen går vi till Spicy café och fnissar lite elakt åt ryskan med den gälla rösten som jobbar där.

Joel fick en liten lillasyster i torsdags, så han har varit till BB både i fredags och en stund i dag och hälsat på syrran. Först blev han lite besviken över att det inte blev en lillebror, men nu verkar han nöjd över att det blev en bebis överhuvudtaget.

Jomeeen, i fredags var vi ju faktiskt till Linda och Stefan och lirade guitar hero. Jag tror hela gänget var fredagströtta, så vi tog kväll tidigt och åkte hem.

Nu ska jag gå och hjälpa Joel. Han sitter och kämpar med en sy-bild (han har ritat en bild av ett hus och nu sitter han och syr konturer) och jag hör hur han stånkar och kämpar med trasslande garn.

Kommentarer:
Postat av: Linda

Oj vad kul det ska bli att få komma med er till Mariebad sen. =) Gissar att Vilja kommer lbi mer vild än tam, men hon får väl lära av sina misstag bara.

2008-09-14 @ 20:39:23
Postat av: Tessa

Vi har å simmat idag. Det tar buussigt på krafterna. Va kul ni har där. Li och jag brukar göra fula miner åt varann under vattnet då båda har simbrillor på.



Idag skulle hon oxå åka rutschen med "string" och det gick så fort så vi båda landade på rygg, med ansiktet mot rutschen. Aldrig åkt så hårt i hela mitt liv =)

Postat av: Ann-catherine

oj vad skojsigt det låter, Elias har inte fått simmat på ett tag (mamma sätter inte på sig badkläder än) Vi kommer till åland nästa helg eller på måndagen stannar nog en vecka tror jag.

Tänkte ha tupperware party hos mamma oxå den 24 om du vill komma? bjud med lite kompisar med :o)

hör av mig sen mot helgen så kanske vi skulle kunna träffas en snabb visit.

ha det bra

2008-09-14 @ 21:17:36
URL: http://renforspettersson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Neeeeeeeeej, inga fler partyn av NÅN SORT (så länge det inte är riktigt party med parasolldrink och dansmusik).

Men hoppas vi kan ses utan party, Faster Jenny längtar efter grabbarna.

2008-09-15 @ 16:26:41
URL: http://jeneli.webblogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback