Gah!

Ingen fungerande dator hemma. Bilen är fortfarande obesiktad och idag skall Seidi till veterinären med inflammerade analsäckar och långa klor. Det hopar sig, liksom.
Till på köpet är det en fullspäckad vecka med föreläsning till 21 i måndags, möte på skolan till sent på eftermiddagen i går + Joels fotbollsträning på kvällen. Föräldramöte/middag på eftis idag och sen direkt till Rangsby skola för jurydeltagande i Småstjärnorna. Imorrn är det 70-talsfest och jag har fortfarande inga 70-talskläder.

SEN har vi lov i tre dagar.


Kommentarer:
Postat av: Mor

Det ordnar sig! Du vet mitt valspråk: Den dagen den sorgen och det ordnar sig som underrubrik. Man betar av dag för dag, timme för timme bara. Kanske du läste min blogg hur min tisdag var...

Postat av: Carola

Neeeeeeeeeeeeeeeej!! Jag skulle ju låna dig min ABBA-70talsdräkt, men här är jag, långa vägar från Åland, och kan inte hjälpa dig!! Usch, det känns trist. Jag kan trösta dig med att jag hittade jäkligt fina turkosa kuddfodral till din soffa här i Hong Kong, de ska du få som kompensation. Hoppas det ordnar sig med 70talskläder ändå. Kramar från fjärran!!!

2009-04-30 @ 16:31:43

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback