Fölseda.

Om någon har missat det, så kan jag berätta att jag fyllde år i fredags.

Tack.

Jag hade för en ovanlighetens skull bestämt mig för att bjuda över lite gäster till min enkla, lilla boning. Många var bjudna via Facebook, några kom.



Dessa var Daniel och Fredrika, Linda, Stefan och Vilja, Tessa, Jonas och Tommen. Jag fick ett stort paket innehållande föremål som mina gäster tyckte att saknades i mitt hem. Det var dricksglas, vinglas, tallrikar och besticklåda, samt ett decilitermått. Även Simon och Ann-Catherine kikade över med en presang, men sen åkte de. SImon påstod att han inte kände sig välkommen, fast jag bad dem sätta sig ner och smaka lite på salladen.
"Beklagar på födelsedagen" trutade han, sen gick dom.
Vi andra, som var på bra humör, åt potatissallad, kex, ost, vitlöksbröd, morotsstavar, chips, dippar och MASSA KRÄFTOR. Vi drack skitsur limebål, öl och vin i nya vinglasen (utan att damma av dem först). Mitt i allt utbrister Tessa:
"Vafan är det här, hahaha".
Yes, hon hade hittat min morotssnopp som jag hade täljt till och gömt bland de andra morotsstavarna. Jag hade egentligen tänkt att den som hittade snoppen, skulle rimma - typ som mandeln i gröten. Men det räckte med att Tessa slickade lite på den, innan hon doppade den i guacemole och svalde.



När vi ätit varm fruktsallad och glass till efterrätt, slog Tommen igång Singstar. Vi fick alla utom Jonas att sjunga och jag försökte samtidigt göra mig lite snygg inför besöket på Stadshotellet. När jag borstat, dragit och svurit över min för långa lugg ett bra tag, slog Tessa slag i saken och började klippa mig. Det kändes inte helt safe, jag visste att hon druckit både cider och vin, men jag litade på att hon var stadig på hand då hon svepte med saxen framför ögonen på mig. MItt i allt nöp det till i ögonlocket och det kom blod! Först nekade hon till att hon klippt mig, tills hon, med sin ledsyn, såg att så faktiskt var fallet. Nåja, det var ingen större skada skedd och luggen blev riktigt bra till slut.



Vilja var på toppenhumör!


Vissa samlade sina kräftskallar som trofeér på tallriken, med "morrhåren" (Jonas uttryck) stickandes utanför.


Andra koncentrerade sig på att trycka i sig så många som möjligt på så kort tid som möjligt och hade inte tid för något slags konstnärligt arrangemang på tallriken.

Firandet fortsatte sen på Arken. Ja må hon leva från bandet och presang från gulliga Carola. En Billabongtisha som genast åkte på. Som vanligt dansades det en hel del, men jag pratade även med folk för ovanligehetens skull. Och vid stängningsdags hade jag ännu inte pratat klart, tyckte jag. Så hem kom jag först på tidiga morgonkvisten.
Mådde riktigt kack på lördagen och låg hela dagen, kvällen och natten.
Det blev en toppenkväll, tack alla för att ni kom och förgyllde min dag!

Kommentarer:
Postat av: Mor

Vad snygga kräfttallrikar! Sådär snyggt har jag också alltid på min!

Postat av: Linda

Tack för en fin fest! Gott med kräftisar också.

Den där bilden på Stefan och Vilja skulle jag vilja ha. Kan du maila den?

2009-08-19 @ 07:49:15
Postat av: LillaMy

Ho, hoooo... Var är du???

2009-08-29 @ 11:21:22
Postat av: anne enkvist

hej jenny!!



saknar dina berättelser om livet. Fick ni nå fint kort av studenten? visst uppskattar han mamma som fotograf av minen att dömma!! ha de bra. skriv!!

2009-09-01 @ 18:30:22
Postat av: Trollmamman Lowa

.. grattis i efterskott.... bild på hunden din hittar du på bloggen min. Ha det gott!

2009-09-14 @ 20:19:10
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: Sofie

Jeeeennnyyyyyyyy!! Jag saknar att läsa om ditt livs äventyr, jag har säkert tittat 5765 gånger sedan du sist uppdaterade... :) Heja heja heja, kom igen! Kram på dä

2009-09-23 @ 16:00:26

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback