Greetings from Skrakis.

Heeej!

Det är knappt så jag hittar tangenterna längre, så länge sedan är det jag satt vid en dator och skrev nåt.
Jag älskar Åland och att det tar mindre än en eftermiddag att få Internet anslutet. Nu sitter jag här, i Joels nya rum på en pall med tangentbordet i knät och ett glas kaffe bredvid mig.

Igår fick vi vår nya soffa och det märks att man är singel när man måste gå och borsta lite puder i ansiktet och fixa håret när man väntar på möbelfirmabud. Han kan ju vara snygg! Nåja, han föll inte och inte jag heller, vi bar helt enkelt upp åbäket, jag signade ett papper och sen sa vi hejdå utan några löften om framtiden.
Soffan var inte riktigt som jag kom ihåg den då jag provade den i butiken. "Provsatt jag den ens?" måste jag börja fundera. Antagligen inte eftersom den kändes stum och obekväm. Skitsamma, nu har jag en bäddsoffa och slipper sova på madrass. Men jag vill inte fortsätta sova i den utan bäddmadrass, för det skavde ordentligt på mina höftben inatt och till på köpet höll jag på att frysa ihjäl i det här kalla boet. Ordentligt täcke (ej dun från levande fåglar) skall införskaffas också.

Nu börjar det kännas lite som ett hem. Jag är nöjd med mina nya möbler och trivs med att sitta ensam framför teven och kolla på Lipstick Jungle ifred om måndagskvällarna. Lite tomt och konstigt på nåt vis, men mest bra. Och i lördags bjöd jag över några gäster: Tommen, Linda och Fredrika. Vi snackade skit vid mitt nya IKEA köksbord och bänkade oss sedan på madrassen i vardagsrummet och sjöng Singstar. Och såklart slutade det på Stadshotellet och sen (tidig?) hemkomst och en dåsig söndag. Men kul var det! :)

Jamen, dåså. Det var lite nytt härifrån.

Kommentarer:
Postat av: Britt

Grattis till bredbandet! Det har varit lite trist när aldrig jenelis blogg blivit uppdaterad...

I morgon hämtar jag Joel efter att jag varit på långfärdsskridskotur!

Postat av: Jenny

Kanske ni har en 120 cm bäddmadrass att låna?!

2009-02-17 @ 17:58:00
Postat av: Tessa

Nej tivärr, men en 180:is.



Du e så gullig, nu låter du glad i dina inlägg igen.

2009-02-17 @ 21:35:25
Postat av: Lessa

Ja, den där telefonen visade sonen din upp flitigt igår kväll. Den hade visst en ficklampa också! :) Och så hade en masssa coola magnetkort med "bollar som poppade"! Jag förklarade milt att jag hade glaskulor på min tid. Det kostade 3-5 mark för en påse. Han tyckte han grejjer var JÄTTE billiga. BARA 24 euro nånting! :)

2009-02-19 @ 14:59:59
URL: http://lessa.webblogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback