Utmaningen!

Jamen, det verkar ju lösa sig det här! Bloggen är bättre än Marknaden! Jag hör av mig till er alla snälla som vill sälja stuff så fort jag är inflyttad (flyttar i helgen).

Och mitt i allt fick jag en utmaning av min kära ex classmate
Maggan. Den är jag inte sen att anta!

Utmaningen: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 (eller minst 4) personer som du utmanar.

1. Jag brukar peta och krafsa så mycket i näsan så jag får sårskorpor (slutade dock äta upp snorkråkorna i sjuårsåldern).
2. Tankar alltid bilen precis innan soppatorsk då lampan lyser knallröd och bilen hackar sig framåt på bensinångorna.
3. Har aldrig fått soppatorsk.
4. Har piercat mig själv i naveln och i fotknölen. Båda gånger blev det infekterat och jag fick t o m uppsöka sjukhus efter fotknölsexperimentet. Dock blev jag inte inlagd (se nedan).
5. Innan jag dör vill jag: gå på Robbie Williams konsert och simma med delfiner. Gärna simma med Robbie Williams också, förstås... naken ;)
6. Vad jag vet har bara legat på sjukhus två gånger och de gångerna var det i samband med förlossningar (när jag föddes och när jag födde). Jag har heller aldrig haft några hål i tänderna.
7. Däremot har jag lidit av en märklig åkomma som heter salivkörtelsten, dvs salivstenar täpper till salivgångarna och stoppar flödet, så att det stockar sig och halsen blåser upp sig likt en vattenslang som täpps till i Kalle Anka.
8. Och på tal om tänder så har de nog varit hålfria, men istället växte de konstigt och pekade rätt ut i ett fult överbett. Så jag har haft tre olika sorters tandställningar: plastgom med tillhörande huvudbonad (inte attraktivt), något järnskrot som satt i gommen och till sist blev det "tågräls".

Jag utmanar:
Tessa
Linda
Mamma
Ann-Catherine

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Jiiihaaa, gu va kul, TACK älsklingsJänu!

Postat av: ÄlsklingsJÄnu

Så lite så, älsklings-SLIVA!

2009-02-03 @ 16:36:09
Postat av: Linda

MEH! Då måste jag ju uppdatera...

2009-02-03 @ 17:17:18
Postat av: Jenny

Hehe, det som var tanken... ;)

2009-02-03 @ 19:36:56

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback