Det var bättre förr.

Jo, jag har tråkigt och inget att göra. Började läsa mina gamla bloggar, och fan vad gammal och tråkig jag har blivit! Såna här roligheter kunde man läsa då jag hade ett lätt och glatt sinne:

Ur Jenelis blogg 26.10.2007
"Hursomhelst började vi (av nån anledning, vi pratar om mycket konstiga saker) diskutera urinprovtagningar. Jag hävdade att det var orättvist att män och kvinnor ska få lika stor mugg att kissa i. Männen har det ju lätt att sticka ner "uken" i muggen och spilla i några droppar.
Vi kvinnor ska sitta på porslinet, sticka in muggen under rumpan och försöka pricka strålen på rätt ställe utan att titta. Man försöker förutspå vart strålen ska spruta, ibland är man ju jäkligt pissnödig. Då sprutar den rätt framåt. Jaha... då har man ju pisset, som borde ligga i muggen, strilandes rätt ut över underarmen.
Ibland försöker man lite försiktigt släppa på trycket, med resultatet att pisset strilar åt sidan och börjar rinna längs låret. Förfärat försöker man fånga upp de spillda dropparna genom att skrapa upp dem med muggkanten.
Är man jättelätt på trycket, rinner pisset bakåt mot rumpan. Då kan det lätt bli fel i provsvaret. "Ojdå, du har skit i urinet. Det är allvarligt!"
De påpekar ju ofta det, att det är de första dropparna som är viktigast när man tar urinprov. Men hur i helsikke ska man få dit dem då, när man inte har en jäkla aning om var de kommer hamna?
Jag funderade på att kräva en avlång balja att urinera i nästa gång jag ska lämna pissprov.
"

Kommentarer:
Postat av: Linda

Jag tycker i alla fall att du är mycket roligare än ett urinprov! =)

2009-01-22 @ 16:29:36
Postat av: Jenny

Det var ju inte själva urinprovet som var roligt, utan mina tankar om det :)

2009-01-22 @ 17:56:20
Postat av: Tessa

Haha, den där minns jag!

Postat av: Maggan

Åhh Jenny, jag läste upp detta inlägg för mina elever...Vi har skrattat hur mycket som helst och dom tyckte du skrivit helt fantastiskt bra. Alla hälsar!!Vlken underhållning...

2009-01-23 @ 10:03:18
URL: http://mags.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Haha, vad roligt! Kram på dig!

2009-01-23 @ 11:28:10

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback