Sista lördagen i januari.

Idag har varit en riktigt bra dag! Jag steg upp tidigt, tog en långpromenad med Seidi och sen ner till Mariebad för några längder i bassängen. Det var jätteskönt!
Tessa och Jeff var också där, men höll till på andra sidan glasväggen - i terapibassängen på babysim. Efter simmet drog vi till Nikolaj på lunch, lördsgssushi, tillsammans med Jessica. Där stötte vi också på pappa och Helene och slog oss ner vid samma bord. De drog snart vidare på sin danskurs, medan jag och Tessa blev kvar och snattrade länge och väl och jag fick mig många goda skratt! Det känns som det är längesedan jag skrattat på riktigt! Vi är liksom av samma skrot och korn, jag och Tessa. Pinsamma och småvidriga saker som jag sysselsätter mig hemma med när ingen ser, det vet jag att jag kan berätta för henne och få ett igenkännande garv och ett svar som lyder ungefär: "Jag veeeet, sådär har jag å gjort!"
När vi snottrat ett bra tag och vinkat hejdå, drog jag vidare till Linda, Stefan och Vilja. Vilja hade kalas idag, eftersom hon fyllde ett år i onsdags. Då var jag också på kalas, men jag passade på att åka igen för jag kan inte få för mycket av LIndas goda marängtårta! Vilja var söt som socker i sin fina klänning, men trött på alla gäster så hon somnade snart i mamma Lindas famn. Vi spelade lite Buzz, sen åkte jag hem.

Nu försöker jag bjuda in mig till Janina ikväll, jag har hört att de har någon sammankomst där.

Kommentarer:
Postat av: Linda

Du kan komma imorgon också. Det finns tårta kvar ;). Roligt att du gillar den!



Mamma smsade nu. Hon använder tven själv nu, tyvärr.

2009-01-31 @ 19:43:37

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback