Summer09

Hallåjo!
En liten kort rapport om sommaren hittils.

En vecka i skärgården på favvoön Kumlinge. Det var under den stekheta veckan i slutet av juni, så det blev mycket simning och solning. Joel hittade många lekkompisar och mamman hade tid att läsa fyra böcker och få till en schysst bränna. Lite nytta gjorde vi också - målade dasset.



Sedan åkte Joel på dragrace till Alastaro med pappa och fammo och direkt efter det hälsade han på sin mommo några dagar, medan mamman inte gjorde ett skit och tyckte det var väldigt skönt.

Nu har jag och Joel varit barnvakter åt Elias och Adrian hela veckan. Vi är helt utmattade, men det har gått bra. Som tur var har vädret varit fint, så vi har spenderat dagarna på Lilla Holmen. Joel och Elias kom riktigt bra överens ända till torsdagen ungefär, sen började de bråka och tjafsa och fastern/mamman brände sina proppar med jämna mellanrum - dels också för att Adrian hittade på massa rackartyg under tiden som jag bannade Joel och Elias.

Under den här veckan med tre ungar kan jag inte annat än hylla de som har flera barn och som orkar med det. Det är ständigt olika viljor, man måste lära sig att bestämma "nu gör vi det här" istället för att fråga "vill ni göra det här". Då är det alltid nån som säger NÄÄÄÄ och den andra säger JOOOO och medan den tredje som inte kan prata häller ut en liter mjölk på golvet, eftersom man svängde ryggen till i tre sekunder.
Man ska aldrig säga aldrig, men... nu när Joel är så stor, duktig och självgående är det nästan otänkbart för mig att börja om med småttingar och allt vad det innebär igen.

Imorrn åker jag på en liten minisemester till Stockholm ett par dar och på onsdag kommer de små Petterssonska raringarna igen. För visst är de ju söta ändå:


Elias.


Adrian.


Kommentarer:
Postat av: Tessa

Nämen asså gu så söta!



Jo det är jättejobbigt med 2 barn, varav en är självgående och den andra skulle behöva specialassistans =) men det är härligt ändå.

Postat av: Mor

Kul att du skriver på bloggen igen! Man saknar jenelis inlägg...

2009-07-19 @ 17:45:58
URL: http://www.britt-hoftled.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback