Nim.

Får jag presentera Nim, 2 mån, vår nya familjemedlem. Hon flyttade in idag och har gjort sig hemmastadd i sin nya (dyra) bur. Joel har matat henne med äpple och morot och längtar efter att hon ska bli riktigt tam så att han kan ha henne på axeln.




Men än så länge får man vara försiktig och akta fingrarna. Nim bet Joel så det riktigt gick hål.
"Jag tänker inte tycka om den där dumma gnagaren" grät han. Men det tog typ en minut så var han framme vid buren igen och jollrade med henne.



För tillfället är Nim rätt liten och gullig, men jag har läst att de här råttorna kan bli upp till 50 cm långa med svansen!

Kommentarer:
Postat av: Britt

Huuuu.... jag minns när Jonas hade ne ökenråtta. Jag blev aldrig riktigt vän med den, och sen tog Acka den..



Det kommer ett bidrag till burn inom kort!

Postat av: Tessa

Men vah!? Ha ni skaffat en råtta? E d en sån där tamråtta, asså dom blir ju för sköna (bortsett från sin äckliga svans, som påminner om en orm).

2009-06-09 @ 19:04:06
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Carola

Nääää, vad coooolt!! Jag hade två råttor när jag gick på lyceet. Den första, Jimmy, var min bästa pålare. Han var med mig överallt, även till skolan (icke oficiellt!!), då han befann sig någonstans i mina kläder. Han brukade sitta på min axel och ibland klättra ner och gå framför mig ett par steg, men alltid komma tillbaks och klättra upp på axeln. Han kunde självständigt öppna dörren till sin bur och gå på promenader när han ville, men när han gick hem tillbaks in i buren brukade han alltid stänga dörren till buren bakom sig, haha! Han var skitsmart. Han kunde en massa konster och han älskade leverpastej, det bästa han visste!! Jättebra idé att skaffa en råtta. Man kan göra massor med dem, mycket mer än med en hamster.

2009-06-10 @ 11:34:56
Postat av: Carola

Hahaha! Min bästa pålare.... Hrm, typo!

2009-06-10 @ 11:35:47
Postat av: Linda

Men ACKA, sötkatten! Jag tror jag kommer ihåg rätt kisse. Jag skulle också ta råttor om jag var katt!

2009-06-10 @ 20:49:19

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback