Helgbus.

En del har hänt sen sist.

Jag börjar med lördagen, då jag och Linda åkte till Tommen på födelsedagskalas. Han bor i ett fint, nytt hus och jag har aldig hälsat på honom där tidigare. Det bjöds på smörgåstårta, vin, öl, kaffe, konjak... ja, allt man behövde för att bli sådär lagom glad och busig. Linda hittade på att vi skulle leka "lappleken", vilket var mycket uppskattat. i korthet är reglerna så att varje lag eller par tar två lappar, läser vilka kroppsdelar de ska trycka samman med varann (ex läppar och rumpa som Tesa och Markus drog). De lag/par som trycker fast flest lappar vinner. Enkel lek som leder till många skratt. Jag önskar verkligen jag hade bilderna som togs, men tyvärr är jag typ den enda i hela världen som inte äger en kamera. När vi sett melodifestivalen och skrålat Singstar drog vi till krogs och inledde med den nya och omtalade Pätkis shotten. Den piggade i och vi tog en lov upp på Hyllan där jag dansade dåligt tillsammans med min far och senare också med Tommen.
Men det ÄR ju nattklubben som är rolig, speciellt då man får tummen upp av sångerskan och får flirta lite med frontkillen efteråt ;) Det ledde ju ingen vart såklart, han hade för gropig hy så han kunde inte ens locka mig med att han varit med i Fame Factory.

På söndagen var det VÅR i luften. Solen sken och det tjattrade oupphörligt i träden här utanför. Jag och Seidi tog oss en promenad. Joel kom hem på eftermiddagen och så var det måndag. Och idag är det tisdag. Imorrn onsdag. Herregud så veckorna springer iväg. Snart är det sommar. Längtar!

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Jag såg dig på xits partypix =) sötnos.

2009-03-18 @ 13:08:00
Postat av: Jenny

Och jag såg dig, sötnos!

2009-03-18 @ 21:14:37

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback