Greetings from Sund.

En snabb rapport från Nabbudden, Sund, där Joels moffa bor.

Anlände lite över kl 14 i dag, direkt från "frissan". Nu har jag lugg igen och känner att det nog tar ett par dar att vänja mig vid den. Den känns sned och ojämn, jag måste spegla mig, rätta till den och jag oroar mig över att den ska se flottig ut de dagar jag inte har duschdag.

Eftermiddagen spenderades på altanen med vindruvor och Reader´s digest. Senare åkte vi ut med båten för att ta upp nät. En stackars gädda hade fastnat som jag tvingade Joel att kasta tillbaka i plurret. När vi skulle ta iland kom Seidi springandes, ivrig var hon och skulle i båten. Skutt från bryggan och PLUMS! så hade hon missbedömt avståndet, slagit hakan i relingen och ramlat i plurret. Hon blev lite förvirrad och började simma iland åt fel håll. Joel blev rädd och började gråta och vråla:
"Stackars Seidi, hon slog siiig! Mammaaaa! Hon drunknaaaar!!"
Det slutade med att vi fick hämta henne med båten. När vi skulle ta iland vid bryggan igen blev hon lika ivrig när hon skulle hoppa ur båten. PLUMS! så låg hon i sjön igen. Men ditt lilla klantarsle! Men den här gången simmade hon åt rätt håll och tog sig upp vid strandkanten.

Nu har vi ätit "anntrekåå", Joel badar jacuzzi och jag ska gå och rolla mig i spegeln.
Hejdå.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Jag brukar tvätta endast luggen. Det går snabbt och då känner jag mig fräsch trots att jag inte tvättar hela håret eller duschar överhuvudtaget.

2009-05-22 @ 10:24:09

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback