Hetsträning.

De här barnfria helgerna ägnas inte särskilt mycket åt återhämtning och meditation. Nej, det är full rulle från morgon till kväll (och ibland morgon till morgon), speciellt då jag försöker klämma in så mycket träning som det går på fyra dagar. Såhär såg det ut senaste "barnledigheten":

Onsdag Iofs ännu inte barnledig, men lyckades fixa barnvakt och drog iväg på flowin.
Torsdag Bodypump.
Fredag Cirkelträning, USCH vad jobbigt... men skönt! :)
Lördag Push med extra fokus på ben och rumpa.

Det känns härligt i kroppen då jag känner att jag använt mig av musklerna! Nu lär jag inte komma iväg förrän om en och en halv vecka igen och under tiden kommer jag känna mig allt slappare. Blä.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Hmm tänk om man fick träna en dag i året...jag skulle vilja börja träna men har inte tid alls.... sen tänkte jag och simon börja på dans typ bugg det är ju lite rörelser utan barn, men hitatr inget och så kostar det väl massor.

2009-05-11 @ 20:15:16
Postat av: Tessa

Men Jenny där får du nog skylla dig själv. Det kan inte vara omöjligt att komma iväg och träna 1½ timme då man har en son hemma som snart fyller 8. Men bra att du paniktränar då du har tid, hahaa.

2009-05-12 @ 21:51:16
Postat av: Linda

Håller lite med Tessa, men jag vet också att det blir ett satans gnäll om du åker trots att han inte vill det. Kanske det är det som krävs några gånger, så han vänjer sig? Trots att det inte känns skoj för dig så kanske det är värt det i slutändan?

2009-05-13 @ 06:37:56
Postat av: Tessa

Jo Jenny GO GO! Pina honom lite bara, lite härj sen ro.

2009-05-13 @ 20:22:19

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback