Sjuk pojke...

Kom i allsköns ro hem från Sparhallen idag på dagen och skulle just plocka upp varorna ur kassarna då det knackar på dörren. Där står barnafadern med en blek och hängig pojke på armen. Joel hade spytt på dagis och eftersom min mobiltelefon befinner sig någonstans mellan Sverige och Åland i ett vadderat kuvert (antar jag) så hade dagispersonalen inte fått tag på mig. Han verkade dock rätt pigg och tomtade på här en stund, innan han började hosta och svälja och ta sig för halsen. "Jag måste spyyyyy!" Och efter det har jag sköljt ur spyhinken diverse gånger. Han har bara legat på soffan och sovit, spytt, sovit, spytt... stackars liten. Nu har han "vant sig" och böjer sig bara över spyhinken, gör det han ska och säger "jag är färdig" och lägger sig ner.

Favoritprogram just nu på tv:
- Prison break Trots att jag missar avsnitten p g a skolresor och övriga saker och somnar under repriserna som går nästan mitt i natten, är det otroligt spännande. Ska han lyckas fly från finkan? Ska han få ut sin bror innan han steks i elektriska stolen? (eller, tja.. de kanske avrättar folk genom dödlig injektion nu för tiden, men elektriska stolen låter ju liksom lite värre och ger mer "krydda" till serien)
- Let´s dance Trots sin något över medelstora kroppshydda rör sig Anna Bok som en katt på dansgolvet, förd av sin uttrycksfulle partner David. Kammade hem en tia i kvällens program!! Charmige Idol-Måns skulle kunna dansa fågeldansen utan att se löjlig ut, då hans leende förtrollar en så att man inte överhuvudtaget lägger märke till hans fotföring i Paso doble. Men rösta ut Peppe Eng! Visst, han ser gullig ut, men det är inte rättvist att sympatirösta!
- Top model Jo, faktiskt! Det är alltid kul att se vackra människor. Plåtningarna är skojjiga och tuffa. "Fy fan, Jamenita (eller vad dom nu heter), du ser ut som dött kött på ett staket" Ja, om ursnygga Jamenita ser ut som dött kött, då hade jag liknat en hög med tuggat dött kött som passerat matsmältningssystemet.
- Lisas sagoshow Kommer varje fredag i Bolibompa. Lisa bjuder in sagofigurer till sin studio. Idag var det de tre små grisarna i Snickers byxor, som gav en tillbakablick om hur det gick till när Vargen pustade och frustade och blåste sönder deras små hus. Vargen var också inbjuden till studion, han valde dock att stanna i logen eftersom han tyckte det var lite pinsamt att grisarna lurat honom in genom skorstenen, där han sedan satte sig i en kittel med kokande vatten (ja, ni känner väl till sagan).

All 4 now


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback