Sniff, sniff... det luktar kattpiss!

Hemtentan är inlämnad, puh, som jag slitit. Eller tja... egentligen har jag inte slitit så mycket utan har nog bara tyckt att den varit ganska jobbig. Eller egentligen var den inte sååå himla jobbig. Men ialla fall är den inlämnad och jag hoppas att slippa få en ond komplettering.

Här sitter jag nu då, och skriver på min rapport med skrynkliga fingrar. Jo, tvättmaskinen är fortfarande sönder och jag hade slut på 1 euros slantar som tvättmaskinen i tvättstugan kräver. Nåja, en maskin hade jag råd med ialla fall och nu blir det att köra handtvätt på trosor och sockor och annat nödvändigt. Eller så går jag bara och växlar till mej några euroslantar vid närmsta butik. Det gäller att avgöra vilket som tar mest tid och kraft.
Jag tvättade ialla fall upp min skitiga jacka i badkaret idag, vilket var väldigt nödvändigt eftersom jag, efter att ha anklagat vänner och bekanta över att det luktar kattpiss i deras bilar, insåg att det var jag som luktade! Först gav jag mig på Tommen, när han hämtade upp mej i sin nya bil. "Usch, det luktar ju kattpiss i din bil!" Tommen började vädra med näsan, och sa att jag snackade skit såvida inte någon katt urrat i fläktsystemet. Senare, när jag åkte med mamma och Johan på gurakurs kände jag plötsligt ett os av fränt urin, som möjligtvis kunde komma från en katt. "Sniff, sniff... Det luktar kattpiss!" utbrast jag genast. Men Johan som är så noga, inte kunde det ju lukta kattpiss i hans bil, om nu inte någon katt pissat i fläktsystemet förstås. Till sist fick Danne höra att det luktade kattpiss även i hans bil när han skulle skjutsa ut mig och Tommen till eckeröbåten. Jag insåg att jag kanske borde fundera på om det var jag som luktade, vilket kunde vara högst troligt eftersom jag faktiskt har en katt. Mycket riktigt. Katten Nylock hade tydligen uträttat sina behov på min jacka. Jäkla katt!



Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback