"Har jag varit full nu igen?" Del 2

Fredagens kräftskiva började ute i Hammarland hos Linda. En taxi tog oss vidare till Arken, där vi dansade oss svettiga. Det var tur att jag hade en extra tröja i väskan, för hur snyggt är det att gå omkring med en blöt fläck på ryggen? Det visade sig dock senare att skulle bli mycket blötare än så. Inte bara för att man dränkte levern i öl, utan också för att vi tog oss inte bara ett, utan två dopp i Arkenpoolen. Det första var frivilligt, medan det andra skedde under visst motstånd. Mitt sprattlande gjorde dock att jag på något vis blev lite för tung för att kastas och hamnade först på poolkanten innan jag studsade i poolen. "Slog du armen!?" ropade Linda medan jag glatt simmade runt i poolen och kände ingenting. Men mina revbens heta möte med Arkens poolkant känns idag, måste jag säga. Och röda strimmor och blånader avslöjar att man ska vara försiktig med ölen, för vettlös blir man ju.

Nåja, med blöta jeans tog vi oss upp till Dixie för att äta en "stor, fet och flottig". Men så har de stängt!! Tio minuter förtidigt!!! Argt knackade jag på rutan och visade upp telefonen för att visa att det stod 04.52 på displayen. Ingen tog någon notis om mig, så istället tiggde vi till oss en risotto av en kille och gick hem till Linda och åt upp den.

Och igår då, då var jag inte häv måste jag säga. Och jag bävade för den kommande kräftskivan senare samma kväll. "Då ska jag vara nykter" tänkte jag. Men hur det slutade får ni läsa i del 3 av "Har jag varit full nu igen". Jag ska vila en stund.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Hahaha, ja det där börjar likna lite Tessa-fylla det, skönt att höra att man inte är ensam. Jag är STOLT över min o-krapulantiska tillstånd idag =) krya på dig gumman.

2006-09-03 @ 13:53:23
Postat av: Linda

mycket lindor blir det.. ja fy fan vilket skick vi var i igår. o vi som inte skulle dricka snaps! SUCK!!

2006-09-03 @ 16:10:43

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback