Julafton på jobbet.

Konstigt nog försvann mitt urusla humör efter att jag kom till jobbet igår.
Varor! Varor i massor! Det är ju som självaste julafton! När Robetoys småprylar, roliga slajmdjur, glittriga pennor och fräna döskalletatueringar kommer, känns det som om det är paket till mig... även om jag bara får lov att känna, lukta och kluma.
Tessas schleich-djur kom också. Söta, små plastdjur, hästar, kossor, grisar och dinosaurier som är omåttligt populära bland barnen... och Tessas. Eftersom hon var ledig plockade jag upp djuren på hyllan. Självklart stod hon ju där vid schleich-hyllan kl 19.30, fast hon var ledig, och krusade på den nya kissekatten som vi fått in.
"Varför är hästarna på den här sidan?" frågade hon anklagande och började flytta och förklara att "såhär brukar jag sätta dom."

När jag kom hem, var Joel påväg till Marcial för att ha vattenkrig. "Romeo" frågade om jag var hungrig och serverade hemlagade hamburgare som han och Joel lagat. Diskbänken var blank och ren och hunden rastad. Det här skulle jag kunna vänja mig vid.


Kommentarer:
Postat av: Linda

Se till att både ge och ta, då kommer det är bli väldigt härligt tror jag =)

2007-07-10 @ 09:03:49
Postat av: Tessa

Åååh, va gullit! Hempi för mig är med rocktecknet i höger hand, längst fram vid scenen, svettig, sten men otroligt superglad och rolig. Det första man tänker på då är ju inte att han hämtar barn från dagis, rastar hund och lagar mat till sin Julia. Jag smälter, sååå fint. Jag tror d blir ni...och att ni inte blir ensamma
;o)
Ang. Scheichdjuren ja. Du HAR gjort fint, men bara inte som jag brukar göra (fniss) Jag finner inga ord, jag längtar till jobbet imorron
=)

2007-07-10 @ 10:52:36
Postat av: Maggan

Jag är så nyfiken...Kan man inte få en liten bild på hela "Romeo & Julia-gänget"??
Jag blir så glad för din skull!!

Postat av: Moster Gun

Jaha, Romeo.... e de månne dags för"besiktning"

2007-07-12 @ 13:04:17
Postat av: Tessa

Asgarv! Besiktning, gu va kul uttryck. Heja Gun.

2007-07-12 @ 21:10:08
Postat av: Mor

Jag har träffat honom jag! Det verkar vara en trevlig kille! Vi håller tummarna...

2007-07-13 @ 06:40:49
Postat av: Jenny

Jag kan meddela att jag gjort en noggrann besiktning, ända in på bara huden. Han har ett ärr på högra foten, men det är nästan den enda skavanken på honom.
Han funkar som han ska... på alla områden ;)

2007-07-13 @ 14:49:00
URL: http://jeneli.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback