Sköna lördag.

Joel piggnade till igår under dagen och idag är han sig själv igen. Däremot kom en lätt hukad och blek karl stapplande in genom dörren vid 15.30 tiden. Han har jour den här veckan och hade varit på banken sen tidigt imorse. Han slängde sig på sängen och berättade att han skitit 7 gånger och spytt en gång. Imorrn är det väl jag som ligger då...

Idag har vi ialla fall tagit vara på det vackra vädret och cylade ner till stan på förmiddagen, knatade runt på leksaksbutikerna och gick till Hesburger och åt. Eller Joel åt. Jag gillar inte hesburgers burgers. Och för den delen hade jag proppat i mig en rejäl portion english breakfast bestående av vita bönor i tomatsås, äggröra och bacon. DET håller man sig mätt läääänge på! Love it! Först vid halv 3 blev jag hungrig igen. Rekord!
Jag svängde också in via Avancia när vi var i stan för att ordna upp min blockning från nätbokningen. Minsann, jag hade tre pass som jag missat avboka och de betalade jag av. Nu jävlar ska den högre växeln läggas i inför beachsäsongen!
När vi kom hem från stan tvättade vi fönster, dammsög, torkade golv, hängde tvätt, satte igång diskmaskinen och vädrade filtar, täcken och hundsängar. När allt var klart tog jag mig en lång, skön promenad i solskenet.
Skön da.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Mmm låter som en skön dag verkligen. Men du...int ska man ju äta så man e mätt sådär länge heller vet du väl!! (Säger jag som äter bara en par-tre gånger om dagen, hmf skärpning!

Skönt att Ove e frisk men du som har lite krut i dig kanske klarar dig ifrån!?

Postat av: Jenny

Tänk att man aldrig gör rätt i den här matfrågan... :P

2008-04-20 @ 09:59:13
URL: http://jeneli.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback