Jag - ett offer?

Fick irritationsknäpp och fräste iväg till Hallen för att handla ägg, solrosfrön och yoghurt ("Jag tänker minsann inte äta nåt asigt rostbröd till frukost imorgon bitti, dels håller jag mig inte mätt längre än sju minuter och så smakar det SKIT!").
Oskyldiga och rädda blickar från de jag delar hus med.
Traskade runt på Hallen med varukorg som var så proppad så handtaget vek sig, men är man arg så är man stark. Så hittade jag senaste ToppHälsa tidningen och blicken fastnade på rubriken Hitta livsbalansen. "Äntligen" tänkte jag och kostade på mig 6:95 för att hitta livsbalansen. Jag började med att kolla saldot på mitt livskonto och fyllde i ett test för att kunna se var i problemet ligger. Är det i kroppen, själen, jobbet eller relationen? Mitt själskonto hamnade på 3 plus och 11 minus och då var jag inte helt ärlig på den sista frågan. Kroppskontot var okej, även om jag känner mig plöfsig och trött. Jobbet okej och relationen okej (även om PMS-tendenserna drog ner på betyget).

På livskontot har man ingen kredit, dags att börja jobba. Jag ska börja med själsbiten- hitta lugnet och njuuuuuta!

Steg 1 - fråga dig själv vad du vill ha ut av livet. Låt svaret leda in dig i dina livsval. Se över dina mål i livet, är de realistiska? Eller har du inga mål alls vilket gör dig till ett offer för omständigheter?

Jag är rädd att jag hamnar under kategorin offer här. Jag ska genast göra min läxa!

Kommentarer:
Postat av: Tessa

*fnissar* gulle, kan se dig gå raskt där på Hallen med bestämd o irriterad blick. Jag ser dig ändå som glad och positiv då du alltid sprallar till dig, trots att du är på dåligt humör.

Postat av: Din fd skolkompis på andra sidan

När sku du och prinsen skaffa en liten då? *Nyfiken*

2008-03-19 @ 21:04:30
Postat av: Din fd skolkompis på andra sidan

SKA menade jag ju förståss

2008-03-19 @ 21:06:07
Postat av: Jenny

Hörrö, fd skolkompis... man ska orka med allt man har redan också! Nä, det får nog vänta.
Ja Tessa, skenet bedrar ;)

2008-03-20 @ 08:18:03
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Linda

Ja och det där skenet vore önskvärt om det kunde flyga sin kos. Kom ihåg att göra saker BARA flr din egen skull. Vad gör dig riktigt glad?

2008-03-20 @ 09:15:37

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback