Joel

Han är 8 år, 140 cm lång och pja... sisådär 30 kg. Han kan vara sjukt rolig, men även jäkligt jobbig ibland :) Han är klyftig och väldigt duktig i matematik i skolan. Han kan argumentera och är envis som synden.
Idag skulle jag kränga iväg hans gamla skidor, som är som nya. Han har aldrig kunnat ha dem.
"Ska du sälja MINA skidor!? Ja, då ska jag ha pengarna!"
Ja, inte kunde jag säga emot det heller. (Han skulle bara veta att jag tänker sälja hans ishockeyhjälm, det gör jag i smyg... :)
Ibland säger han mindre uppmuntrande saker om sin snälla mamma.
Häromdagen:
Joel går förbi mig och daskar mig på rumpan, börjar skratta våldsamt!
"Hähähähä, det dallrar såhär (gör vågrörelser med händerna) - som gelé!"
För tillfället gör jag mitt bästa för att aktivera honom och framför allt se till att han kommer UT. Han är blek i ansiktet och svart under ögonen. Sen är han ju rätt spinkig också. Men helst leker han inne med kompisar eller spelar PS2. Han får automatiskt en timmes speltid om dagen, resten måste han "tjäna in" genom att vara ute. När han inte spelar gillar han att bygga med lego. Bergis kommer han bli såndär spelnörd som konstruerar avancerade teknikprylar och räknar omöjliga tal med kvadratrötter och annat svårt.
Om 20 cm växer han om mig... hur många år är det? Och vad gör jag när han pratar omkull mig OCH är större än mig??? Ja, då får man hoppas att han ändå lyssnar på och lyder sin "snälla mamma" som han brukar säga :)

Kommentarer:
Postat av: Linda

Kan inte dealen bara att du köper nya skidor för de pengarna istället?

2009-12-03 @ 11:54:46
Postat av: Jenny

Näe... vi är inga skidare direkt.

2009-12-03 @ 15:39:20
Postat av: A.K.

Talföra spelnördar som konstruerar avancerade prylar och räknar såndärn integralogaritmetik is The Shit!!

2009-12-03 @ 15:53:28
Postat av: Tessa

Du skriver så bra! Haha. Jag FATTAR INTE att han är så stor. Ja utelek är nödvändigt. Blir mindre sånt när de börjar skolan, och mera stillasittande. Många barn går upp i vikt då de börjar skolan från dagis. Li säger "jag kan inte bli tjock, för jag är så aktiv". Haha, undras var hon fått d ifrån.



Asgarv åt arsulsdallret, jag dör jag dör. Så skönt med humor. Man undrar om sånt där pågår i lite finare familjer, vill bara inte föräldrarna berätta det, blir de "sura" på barnet och säger att man inte får göra/säga så? Jag gillar d! Mera humor! Yess!



Längtar ti nästa hälg. Ska vi fördrinka?? Hähä.

Postat av: Mor

Vi får hoppas att Joel inte daskar på Mormors rumpa när han ska vara här i helgen....

2009-12-04 @ 08:12:29
URL: http://www.britt-hoftled.blogspot.com
Postat av: Jenny

Ja, mer humor åt folket!!! Man ska inte ta allt så allvarligt, t ex så brukar han kalla mig för "Kärring" (med K inte sch-ljud) när han vill retas lite. Men det är liksom inte menat som illa, jag tycker mest det låter kul och jag säger att man inte får kalla andra för kärring.



VIsst kan vi fördrinka. Det är kul att jag ännu inte besökt er i ert nya hem. FAST jag far förbi alla dar. Herregud, hur svårt kan det va....???



Mommo: Jo, du kan nog få en dask mitt i allt.

2009-12-04 @ 14:10:37
Postat av: Tessa

Du är inte ensam,jag har uppskattat att folk inte "trängt sig på" från dag 1. Det har varit så jävla mycket att göra. Vi har ju fortfarande INTE vatten i köket. Han skulle komma den här veckan, NÄR DÅ? Helgjobbar han eller?!?!?! Men man e ju van nu, Chrille har hand om disken...i grovköket, haha!



Du får ju komma när du vill, vi hörs närmare! Krams

2009-12-04 @ 22:08:03
URL: http://bianco.webblogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback