KAPITEL 2

Ett nytt kapitel inleds i Jenelis oförskönade verklighet. Tänk att vi bara kommit till kapitel 2 av 831 inlägg. Jag förstår att ni blitt uttråkade. Men saker och ting har förändrats och nu börjar jag om på nytt. Återigen får jag upprepa mantrat: ensam är stark, det bästa sällskap man kan ha är en själv, god kvinna reder sig själv och jag klarar mig nog
Därför sitter jag "hemma" ikväll med Seidi i soffan, en finne på örsnibben och ett glas rött i handen. Efter att ha plöjt igenom SATC boxen är jag nu redo för filmen. Det är rätt kväll ikväll.
Nästa helg är "hemma" på en annan adress.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Ensam ÄR stark!Puss

Postat av: Simon

Ensam är inte bara stark, ensam är snygg oxo! =) Glöm inte det! ;) Glöm inte heller att du alltid är välkommen på FLU-klubbens årsmöte i Baltimore... Du, jag, oänligt med FLU-ande och väldigt mycket Rock Band 2 o Guitar Hero...Den du! ;)

Ta hand om dig vännen!



2009-01-30 @ 23:47:33
Postat av: Mor

Jaha, så du fick lägeheten! Bra att det ordnar sig i alla fall!

Du får säga till vad du saknar så kanske vi kan hjälpa till!

Postat av: moster

Vi blir aldrig uttråkade av att läsa din blogg!! Ensam är nog inte så stark....men du är inte ensam. Du har ju en liten kille och en snäll vovve och alla vi bloggläsare som följer ditt liv. Kram!!!

2009-01-31 @ 16:07:03
Postat av: Jenny

Nej, helt och hållet ensam är jag inte såklart. Jag har ju Joel och djuren. Jag ska sätta upp en lista på bloggen över sånt jag behöver, så får ni ha krokarna ute.

Jag undrar angående det där FLU-mötet... får man redan betald då man är Vice President (utnämnde mig själv till det alldeles just)?

2009-01-31 @ 16:31:58

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback