Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Var börjar man? Ska det vara en dagbok? Idag har jag.... jag tror jag börjar så faktiskt!

Tony stormar in på jobbet och ropar. "Makkara! Var vill ni ha den?" Jag viftar lite förstrött med handen mot kylen och han kånkar dit korvlådan. Det var ungefär det roligaste som hände under hela dagen.
Dagarna på grillen kan vara rätt långtråkiga. Låsa upp, sätta på fläkten och köksapparaterna, fylla på korv (makkara) hacka lök och sallad, svänga några burgers och hälla upp dressing i flaskor. Farbror Lennart kommer in och växlar till sig några 20 centare som han stoppar i pokerautomaten, beställer en liten kopp kaffe och samtalar medan löständerna klapprar i gomen. 

Häromdagen stod jag i serveringen och satte upp löpsedlarna när han kom in, bärandes ett par stora mörka solbrillor. "Hej Lennart" hälsade jag som vanligt. Han ryckte till och tittade sig omkring innan han såg mej (som en svart skugga antagligen). Då log han och tog av sig sina brillor  och sa: "Nämen , var det du? Det var så mörkt i dom här, men jag såg på formen att det var en flicka!" Jag skrattade och sa till honom att det är ju tur det, att han inte går och misstar sig någongång. :)

 Jenny


KalasGott!

Kalas!

Det blev inget beachparty, för det blåste och regnade. Men det gick bra att vara inne också.
Och så gick det bra att gå ut på skattjakt, samt att kasta vattenballonger på varann. Så när föräldrarna kom och hämtade sina färdigkalasade barn, var de dyngsura!

Såhär fin blev tårtan som jag och Joel lagade. God var den också!