1:a april

Den första april, dagen då man ska skojas och luras. Det enda jag blev lurad till var att dricka massa vin och öl och göra bort mej på Arken.

Nåja, det var ju Min Martins födelsedag och det skulle givetvis firas. Firandet inleddes med att han lagade en god middag (ursäkt: jag är ju inte så bra på det där, jag...) och vi skålade i vin. Under högtidliga former delades födelsedagspresenten ut; en otroligt genomtänkt och påkostad sak. Nu är det inte så att jag inte sprungit mej svettig genom hela stan, googlat på "födelsedagspresenter till pojkvänner" och utstått en påträngande expidit på Madison för att hitta den perfekta presenten. Nejdå, jag har verkligen ansträngt mig till fullo, men vad ska man ge någon som liksom förtjänar det allra bästa och finaste, när resurserna inte finns? Svaret: massageolja och sig själv. Jag hade inte lindat in mig i nåt papper, men det var tänkt att jag skulle utföra själva behandlingen ialla fall.

Lite senare tittade Tommen, Fredrika och Daniel över och sedan drog vi till Arken dårå...  Träffade på stora delar av släkten som vanligt, moster Gun med gloria på huvudet, morbror Bror (med ingenting på huvuvdet, men desto mer i :) och "moster" Gunlis i sällskap av mor och Johan. Lite senare stötte vi på Jesper och kanske någon till, jag minns inte så noga... Söndagen var tung. Inte bara för att jag var bakis och hade morkisar som vanligt utan också för att helgen var över vilket innebär "var och en hem till sitt". Nåja, den hemskaste saknaden gör över efter ett par dar och övergår till längtan, som är lättare att utstå.

Idag kommer Joel hem också, han har jag också saknat nåt makalöst!
Nu ska jag dra till bibban och försöka läsa lite, har dock svårt med koncentrationen. Hoppas att saknaden övergår till längtan snart, så jag kan börja plugga som folk igen!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback