Snart äre påsk...

... kunde man bry sig mindre? Jag var till Fredrika på fika igår och hon visade alla sina påskpyssliga saker hon tillverkat. Sån där krans att hänga på dörren och påskliljor och ägg och grejer. Hon hade t o m en påskduk! Jag fick inspiration för ett kort ögonblick och tänkte att lite videkissor kunde jag väl åtminstone ta in, eller slänga fram en och annan tupp. Men sen ångrade jag mej. Joel är inte ens hemma under påsken, och isåfall skulle det vara för hans skull jag gjorde lite påskfint. De där pynten blir ändå kvar till december sen och byts ut mot tomtar och änglar. Nä, jag har väl aldrig varit någon sucker för såna här högtider.

Kommentarer:
Postat av: Linda

alltså.. jag har köpt en jävla massa pynt, men tror du jag kommer orka hänga upp skiten? duk har jag, till o med en grytlapp med en massa kycklingar på.. men neeeej! ORKA!
En rolig historia: Hannes Carola tyckte så mycket om sina "spökkycklingar" som hon hade hängt i "riset". Lugnt o fint sa jag "Carola.. det är nog äggvärmare". Haha.. det såg ju iofs ut som spöken (kyckling med klänning.. typ.. hänger du med)Haha, det hade hon aldrig tänkt på!

2006-04-11 @ 22:27:49

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback