gott och blandat

Don efter person, brukar man ju säga. Just därför har jag införskaffat denna nya mobiltelefon. "Inspirerande självsäker med ett modernt utseende och en läckert trendig utforming", visst passar väl den beskrivningen in på mig! I wish...
Nåja, det var ialla fall Johan som var så snäll och tänkte på mig när den bättre begagnade telefonen för ett bra pris var till försäljning på hans jobb. Jag fick t o m hemleverans, det kallar jag service!

Jag jobbar stenhårt på min "läckert trendiga utformning" ialla fall. Ikväll var jag på core igen. Denna gång var det inget nybörjarpass som sist, utan ett riktigt benknäckarpass som gav hela kroppen en riktig genomkörare. Härligt!
Imorrn är det pump och på torsdag ska jag på Connys (ni vet han med lottolappen mellan skinkorna) pump/hardcorepass. Få se om jag tar mig igenom hela den här gången...

Röd dag imorrn.
Det får mig att tänka på i somras när jag jobbade på Robert´s och jag och Tomas stod ute och plockade fram utemöblerna. Två damer stannar bredvid oss och frågar på engelska var de kan köpa färskt bröd. Tomas svarar, pekar och visar vägen till närmsta konditori, men tillägger: "But it´s a red day, so I don´t know if they´re open." Damerna tackade och gick, om det förstod vad han menade med "red day" vet jag inte, kanske man säger så på engelska också?

Nu ska jag gå och se om jag får plats i min säng, där ett barn och en hund redan ligger och snarkar.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

A S G A R V. Ingen aning om red day existerar utanför svenskan, hahaha.

2006-12-06 @ 18:12:09

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback