julkänslor, eller vad är det för känslor?

Dåså... då tror jag att jag gjort julshoppat färdigt för i år. Fredrika följde med som rådgivare och när inköpen var klara firade vi med kladdkaka på Bagarstugan. Nu är det bara rimmen som fattas, och det ska man väl kunna knåpa ihop lite lätt ikväll efter boxningspass med Linda, middag, dusch och EN öl på Dinos. "EN öl?" fnyste Fredrika något skeptiskt. "Jaja, det tror jag när jag ser det." Jag förstår inte varför hon har såna där förutfattade meningar om mig...

Jag vet inte om det är liten julkänsla som spridit sig i min kropp, eller vad det riktigt är. Jag känner mig faktiskt riktigt glad och uppspelt, lite pirrig och förväntansfull och längtar nästan efter julafton.
På juldagen kommer liten Joel hem och vi ska vara lediga och ha det skönt hela veckan. Hoppas på lite snö, så vi kan spendera dagarna i pulkbacken och skrikande flyga över guppet som barnen brukar bygga där, medan Seidi springer bredvid och försöker nafsa oss i hasorna. Nyåret kommer också att bli en lugn tillställning tillsammans med Joel och det känns faktiskt rätt skönt att slippa tänka på vad man ska ha på sig och var man ska fira. Ifjol var vi nöjda med att vara hemma, smälla några smällare, äta spagetti och köttsås till nyårssupé och gå och lägga oss 23.30.

Nyårslöften då? Ja, fjolårets löfte om att vara galen, leva livet och att ta risker och chanser, har jag inte på långa vägar lyckats hålla. Årets löfte kommer inte att vara riktigt så storslaget, tror jag, och jag ser faktiskt fram emot det nya året!
2007. Härriguuu, vad tiden går fort!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback