julklappar och pyssel

Begav mig in till stan idag för att få undan julklappsinköpen. När jag kom till Kalmers dvd-hylla krockade jag med min far och Helene. Far och dotter, lika varann på många sätt; vi har båda stor skalle, krokiga lillfinger, irriterande nysningar och lider av ett gravt sockerberoende. Dessutom avskyr vi att köpa julklappar. Med trötta ögon frågade pappa vad jag önskade mig i julklapp. "En soffa som inte luktar gäster" sa jag, men kom sen på att jag önskade mig en ansiktsbehandling. "Men om jag måste välja ville jag hellre ha en ny soffa än en vacker hud" sa jag. Helene, som älskar att handla julklappar, jublade och klappade i händerna och utbrast "Åh, vad kuuuuuul. Nu kan vi handla tillsammans!", tog farsan i ena handen och mig i den andra och så slog vi följe och hjälpte varann med inköp, tog en fika och när jag kom hem hade jag två ganska stora och ganska dyra julklappar med mig.

Ikväll ska jag julpyssla lite här i min tomteverkstad, lyssna på stämningsfull julmusik, dricka lite vin och tja... gå och lägga mig. December är julfesternas månad och just ikväll, när jag är fri och ledig, ska alla på julfest eller julshow med trerätters eller studentfest. "Njut av ensamheten" sa Linda. Javisst kan jag njuta av ensamheten, men inte just ikväll när jag har lust att socialisera lite. Det här singellivet suger verkligen. Jag vill egentligen inte gå ut och supa skallen i bitar, vakna imorgon med en sjuhelvetes krapula, ha ångest i tre dagar och förvirras av en stor minneslucka från kvällen som under veckan fylls i med olika pinsamma saker jag haft för mig. Men jag vill inte vara själv heller.

Jag vill ha någon som kan sitta med mig här i min tomteverkstad och hjälpa mig att måla röda luvor på lertomtarna.

Kommentarer:
Postat av: Tessa kussa sandy

Tja!! Tänkte jag kunde pigga upp din lilla tomteverkstad med ett litet SKÅÅÅÅÅÅÅL!!!! Sitter själp på jobbet och har inga som helst möjligheter att få minnesluckor..tyvärr. Är även jag av den rasen som lätt raderar ut timmar, hela kvällar ur registret ibland.. Ibland måste jag nog erkänna att det är fittigt tur det.. Jag tackar min lyckostjärna att jag lyckligtvis vaknat brevid samma karl nu jävligt länge....Människan är nog lite promiskuös av naturen..Hoppas killen min slår ner nån sexig rumän och släpar hem han till jul åt dig....Håll tummarna!!!! Kram

2006-12-16 @ 20:06:18
Postat av: Tessa

När jag var 25, så var jag nybliven singel och trivdes till 140%. Skönt att göra vad fan man vill. Man ska inte i desperation sträva efter att finna nån så snart som möjligt, då blir det bara fel. Njut av ensamheten, finn dig själv och vipps så dyker han upp. Jag lovar. Han KAN finnas på krogen, men det är ju där man INTE ska leta. Fortsätt med dina mysiga morgonfikor på Roberts och skaffa nya vänner, det leder en rakt in i nya, möjligen sexiga bekantskapskretsar =)

Puss!!! Älskar dig värkligenn!

2006-12-17 @ 20:40:26
Postat av: Linda

jag håller precis med föregående talare.. det är ju precis mina ord :D

Postat av: Jenny

Ni är så underbara och gulliga som försöker pigga upp mej lite. Och sådär säger ju ALLA som hittat Mr Right... "han dyker upp när du minst anar det." Men... nä, den som inte letar finner inte. Och även om jag är lätt desperat så kommer jag inte välja första bästa. Det ska vara rätt. Men det betyder inte att jag inte kommer att jaga! :)

2006-12-18 @ 13:30:09
Postat av: Jenny

Och förresten, Kussa Sandy, finns det verkligen sexiga rumäner?? Men OM det finns tackar jag inte nej!

2006-12-18 @ 13:34:43
Postat av: Linda

ja men rumäner lär väl vara lite lika Rustam som jobbade hos farsan.... o han var ju inte dum alls inte! Eller hur?

2006-12-18 @ 19:54:18
URL: http://sumairus.blogg.se
Postat av: Linda

o förresten... varför tror du oss inte då? eftersom vi pratar av egen erfarenhet? Du kommer förstå vad vi menar då du snubblar över honom :D

2006-12-18 @ 19:54:59
URL: http://sumairus.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback