snö, julfest och boktips

Ja, så var det äntligen lite vitt utanför dörren imorse. Joel jublade när han tittade ut och jag klädde på mig tjocka täckbyxorna, fleecetröja, jacka, stormössan med tofs på huvet och påsvantarna som jag haft sen
-02. Är det vinter så är det! Men när jag gått ca 1 km på min och Seidis morgonpromenad började det rinna längs ryggen. Puh, bäst att dra upp jackan och fleecen litegrann. Nästa km åkte mössan och vantarna av och när jag kom fram till Rober´s för morgonkaffet var jag dyngsur och halvnaken. Men jag VILL ju så gärna att det ska vara kallt och snöigt!

Ikväll är det julfest på dagis! Tjohooo, äntligen ska jag få gå på julfest, även om det "bara" blir uppträdande av dagisbarn, kaffe och pepparkaka och inte julshow, trerätters, vin och skumpa. Nä, jag är nöjd, speciellt eftersom min son ska uppträda med sin egenhändigt nedplitade luciadikt. Eller, han dikterade och jag plitade.

Dags att gå till bibban, fjärrlåna lite kurslitteratur, samt ännu en skön bok av Lisa Jewell.
Är du i 25-årsåldern, gillar att läsa lättsmälta böcker på två-tre dar, roliga böcker som får en att skratta för att i nästa sekund få dig att sätta skrattet i halsen och börja gråta istället, böcker som handlar om "vanligt" folk som du och jag, folk som har otur och råkar ut för ödets nycker men till sist finner sig lyckliga, lite mjukporriga böcker om relationer och kärlek, böcker - som du när du läst ut dem - gör att du önskar att du hade åtminstone halva boken kvar? Läs då nåt av Lisa Jewell, t ex Ralphs party, Vince & Joy, eller Typ trettio. Eller nåt av Marian Keyes.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback