En torsdag i janurari...

Torsdagen var given utgångsdag, eftersom det var röd dag på dagen därpå, fredagen... Trettondagen. Eh...

Ja, så vi vallfärdade till Gurras lägenhet, lyssnade på typisk Gurramusik. Vi tjejer jämförde benlängd och lårtjockhet, pratade om utbildningar och hemorrojder, frågade oss om Sofis dreadlocks verkligen gick att reda ut eller om hon var dömd rastaman för resten av sitt liv (om hon då inte valde att klippa av håret). Vi drack lite vin och hade det allmänt trevligt. Då kom messet: "Lust att sjunga kareoke ikväll? Kom gärna till nattklubben och använd mitt band, jag har tappat rösten! Ta med sångsugna polare också!" Ah... från Carola. Jag fick eld i baken, som den goda vännen man är måste man ju ställa upp. Vi hoppade i taxin och drog till Arken. Som en räddare i nöden seglade jag in i nattklubben med min svarta cape och sade med myndig stämma: "Jag hörde att vi hade lite problem här." Ja, sa Carola... Vill du sjunga Främling eller Fångad av en stormvind? Kändes givet, det fick bli Främling. Och inför en halvtom nattklubb och med falsk stämma, ivrigt påhejad av Simon och Fredrika, bräkte jag på och hoppades att "utstrålning" skulle slå högre än sångröst. Tydligen var jag den enda sångsugna denna afton, så Carola fick bita ihop och göra sitt jobb.

Några fler överraskningar bjöd inte kvällen på. Kom hem med Simon som sällskap runt 4-tiden, gårdagen ägnades åt återhämtning. Jag låg på soffan hela dagen och läste.

Förresten, måste meddela att jag härmed inte längre är någon internetraggare. Mitt medlemsskap i Spray date är avslutat :)

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback