Hett möte i vattnet

Jag blev av med en unge, men fick en annan istället. Skjutsade ut Joel till Kumlinge igår eftermiddag, åkte hem på 9-färjan imorse, som gick halv 10 och gjorde mig trekvart försenad på jobb. Får samtal av brorsan som undrar om jag vill passa Vingmuttern över natten. "Visst, om ni hämtar honom halv 9 på morgonen, jag ska jobba kl 9" sa jag och trodde att det skulle avskräcka. Men nej. Nu sitter jag här medan knubbiga händer river sönder min ålandstidning.

Kul att träffa Farmor, faster och kusinerna igår igen. Det blir många: "Jag minns när du var liten..." historier för kussarna som jag passade när de var små. De suckar och skrattar och jag säger "ack, ja.. det var tider det". Fattas bara att jag börjar nypa dem i kinderna.

En stor händelse inträffade igår också. Seidi blev av med oskulden helt ogenerat framför ögonen på mig. Min farbrors hund Jeppe blev genast tänd på den vackra snäckan som vadade i vattnet i solnedgången igår kväll. Osäkert gick han fram till henne och viftade prövande på svansen. Och Seidi, den konan, viker genast inbjudande undan svansen och låter honom sätta på henne. "Jeppeeeeee!!!" skriker jag och snavar mig fram genom vattnet på sliriga stenar medan hundarna fortsätter älskogen i äkta doggy style. Jag lyckas få tag i halsbandet på Seidi och sliter henne till mig, medan Jeppe försöker följa efter.
Nåja, Seidi verkade inte alltför olycklig av att bli avbruten (det fanns ju vatten och spigg!), medan Jeppe skamset lommade hemåt besviken och generad.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Asså härrigu iallafall, för hundarna. Mmm...va glad om det inte kommer en kull valpar om 8 veckor då ;)

2006-07-02 @ 21:01:44

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback