kalasdag!

"Du är väl olycksfallsförsäkrad?!" skrek Patrik från båten, medan Carola fnissande satt bredvid med kameran i högsta hugg beredd att föreviga mitt åk med upplåsbar grej efter båten.
"NÄ! Och ingen livförsäkring har jag heller!" ropade jag tillbaka. Sen blev det åka av. Första vurpan var inte så farlig, men när jag flög av andra gången upptäckte jag att vatten kan vara hårt och lätt får bikinin att flytta på sig (när jag tog av mig flytvästen hängde ena patten ut ur trekanten).

Tristans femårskalas bjöd på mycket annat skoj också, främst för barnen. De gick skattjakt och badade vildmarksbad. Det såg för härligt ut när en skock vilda ungar plaskade runt i "ämbaret", skrattade, tjoade, dök så de storknade och gjorde kanonkulan. De hade knappt tid att äta tårta, även om den var supergod. Leka, bada och busa var liksom grejen.

Sen fick alla prova att åka uppblåsbar grej efter båt och jag måste säga att jag var imponerad av ungarnas mod. De slet av sig kläderna och klev i flyvästen med snöret mellan benen som skar in i rumporna. Upp på flyttyget och så hej iväg! Tobbe, 5 år (tror jag), trillade i, men tappert svängde han flytgrejen på rätt och upp igen!

Det blev en riktig toppendag! Jag och Joel åkte sen hem och grillade korv som vi åt med pommes, gick ut och lirade lite boll, hem och åt chips och kollade Saltkråkan och Scooby Doo. Han somnade snällt i sin säng och Seidi snarkar tungt på soffan, slut efter fyra timmars fiskande (att hon aldrig ger upp, hon får ju inge napp!).

Imorrn ska jag städa svinstian, huvva!

Kommentarer:
Postat av: Simon

Haha, att ens våga klaga på Seidi att hon inte får napp...Hon e ju precis som d flesta på Arken en fredag/lördag kväll! :D

2006-07-17 @ 14:17:42
Postat av: Jenny

Jag är säker på att det nappar bättre i Ödkarbyviken än på Arken!

2006-07-17 @ 20:28:32

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback