klagoblogg

1. Skittvättmaskin som STÄNGER AV SIG! När jag kommer ner och ska packa in nästa omgång tvätt, dryper det om kläderna som redan är i maskinen. Happ, bara att köra en gång till... och betala en euro till! Malin på jobbet betalar 5 e i månaden och får tvätta hur mycket som helst! Orättvist.

2. Det finns inga klädbutiker i stan. Jag har förgäves knatat runt i butikerna och provat, fingrat och tittat sådär med huvudet på sned på en miljon klädesplagg. Rea på  Zic Zac, går dit eftersom de har kläder i min stil, men priserna är ändå skyhöga. Jeansshorts för 90 euro, nääeee, skulle inte tro det. Jag får snällt vänta tills de rear ut det sista på halva reapriset. Det gör dom när sommaren är slut.  Kapp Ahl är ett tantställe, på sin höjd kan man hitta en schysst bh som inte är beige med extra breda axelband. Magique har också börjat satsa mer på en äldre målgrupp med mamma-shorts (då menar jag inte shorts för gravida, utan short som mamma skulle köpa). Eller så är det fjortis över det hela. Glitter och andra fjantiga utsmyckningar; sånt som man hittar på Kapp Ahls barnavdelning. På Madison kan man fynda nåt plagg som ligger längst in på någon hylla högst upp bakom en snurrställning. Men oftast är det så trångt och ihoppackat så man inte ens orkar leta. Vero Moda brukar ha schyssta kläder för billiga priser, men VÅR Vero Moda butik tar in skräp för det mesta. Har jag glömt någon butik? Nej, just ja. Det finns bara fyra klädbutiker i stan. (Då har jag inte räknat med Svalan, Reginas eller Hillings, där farmor handlar.) Vad detta resulterar i kan man läsa i punkt 3.

3. Jag har inget att ha på mig.

Mutter, mutter.

Kommentarer:
Postat av: jonathan

Du kan alltid testa det nya naken-safarit på kolmården. Problem solved!!!

2006-07-18 @ 19:58:05
Postat av: Anonym

Näjj, asså jag blir ju slut jag, asgarv. Tack för din humoristiska pessimism till klädutbudet i stan. Håller helhjärtligt med. Själv sitter jag i Åbo och är precis hemkommen från en galleria med allt från H&M till svindyra 80 euros Nike sandaler (skitsnygga, köpte dem INTE). Puss hoppas Kolmården blir bra. Kram

2006-07-18 @ 21:50:36

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback