Nu är han hemma... och åker igen imorrn...

Fick hem sonen idag och farmor som följde honom på färjan påstod att hans dittils så goda humör svängde totalt på halva båtfärden. Han hade envisats med att knyta fast två läskflaskor på ryggen som en raketmotor, och engagerat både farmor, kusin och cafépersonal i arbetet, men det hade såklart inte blivit som han velat. Farmor trodde att det berodde på att han skulle hem till mamma. Då måste man bli surpelle igen. Nåja, man får väl vara glad att hans humör hållts uppe under större delen av vistelsen ialla fall.

Egentligen skulle han åkt till sin pappa, men det ville han inte, så han får åka dit imorrn. Egentligen skulle han varit till dagis imorrn, men han sa så omtänksamt: "Imorrn när jag kommer från dagis ska jag hjälpa till hemma." Och då hade jag inte hjärta att säga att "du ska inte hit imorrn efter dagis, då ska du till pappa!." Så jag sa helt enkelt att "du får hjälpa mig hela dagen imorrn, för du behöver inte åka till dagis", eftersom jag inte börjar jobba förrän kl 17.
Egentligen skulle han inte fått ha någon lekkompis ikväll, men ändå har han varit och cyklat och badat med Marcial. Han skulle lägga sig i sin egen säng, men nu sover han gott i min koj, OCH jag låg kvar tills han somnade.

Jag är svag... så svag.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback