hot helg

Helgen var het, och då inte bara för att Martin var här :)
Nä, solen sken och vi sysselsatte oss utomhus mest hela tiden. På lördagen var det båtrace vid Slemmern och jag, Joel, Seidi och Anton bänkade oss på tvärbryggan för att kolla på vidundren. Båtarna kom så nära så vi nästan blev nedstänkta med vattnet som sprutade vid snurran. Där satt vi, lääänge, och åt bananer och non-stop innan jag lyckades "lura" Joel därifrån. Jag lockade med den roliga lekplatsen som finns vid hamnen. Och såklart blev vi sittandes där läääänge också.

Vi åkte hem och sen kom Martin (som jag trodde inte skulle komma bara för att han inte ringde när han åkte av båten, men så visade det sig att han hade slut i batterit på telefoooonen och hade väntat hemma på oss då vi var och kollade på båtarna och sen hade han åkt och letat efter oss, så när vi kom hem var han inte kvar och vid det laget var jag ledsen och upprörd för jag trodde att han dumpat mig, eh eh eh...) Aja, kärleken, den kärleken...

Vidare då. Grillad flintastek till middag, lite vin och sen somnade jag på soffan.

Igår stack vi rätt tidigt till Espholm, jag, Joel, Seidi och Martin. Seidi var överlycklig eftersom hon fick bada såklart. Där gick hon, med svansen snurrande nästan lika fort som racerbåtarnas propellrar, med öronen spetsade och tittade på fiskarna. Sen blev det för kallt och blåsigt, så vi drog till Nabben istället och hittade lä vid vassen. Seidi fick lov att följa med, även om det inte är tillåtet med hundar på stranden. Men eftersom Seidi mest hålls i vattnet, kunde vi säga att hon var en jättestor fisk om det var någon som klagade. Hundfisk. Joel badade och rullade sig i sanden och drog sen iväg med grabbarna och sparkade fotboll. På söndag fyller han 5 år!

Nu ska jag städa, det är så jäla skitigt.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback