Kroppskomplex

Jag har en hemsk rynka. Det är liksom som två streck mellan mellan ögonbrynen. Och det värsta är att den inte bara syns när jag rynkar på ögonbrynen, utan annars också!
Jag visade den oroligt för pappa. Han bara skrattade och sa att den där rynkan alltid har suttit där. Och när jag var liten var den röd när jag skrek. Jag har tydligen haft ett storkbett precis mellan ögonen.
Idag var jag och tränade och stod mellan bicepscurlen och studerade rynkan i de stora speglarna. Jag provade olika ansiktsuttryck för att se om jag kunde släta ut den. Jo, om jag höjde på ögonbrynen som om jag var förvånad, då försvann den.

Sen märkte jag att mitt sidfläsk guppar upp och ner när jag joggar på stället (detta upptäckte jag under uppvärmningen idag). Jag provade att dra ner linnet över fläsket, men det var lite för kort och bara åkte upp igen. Istället försökte jag dra upp byxorna lite, men då fick jag "kamelfitta" som det så vackert kan kallas.

Sist... varför har jag svarta ringar under ögonen?! Jag har hört att man har det när levern får jobba extra hårt. Men herregud, så mycket sprit dricker jag väl ändå inte! Och jag är född med dessa mörka ringar. Kanske jag har en kass lever?

Detta önskar jag mej i födelsedagspresent:

1. Botoxbehandling
2. Fettsugning
3. Levertransplantation

Skämt åsido... rynkan är ett tecken på att jag börjar bli äldre och därmed klokare. Sidfläsk kan va bra att ha (eeeh..?) eller så får jag tillbringa några extra timmar på gymmet, alt. gå enhalvtimme extra om dagen. Och de mörka ringarna... ge mig en ny lever, tack!

Kommentarer:
Postat av: Obnoxious

hahaha
cameltoe

naaaajs
hahaha

Postat av: Linda

haha, nu kom jag på den nya rubriken till min nästa blogg!
kramar

2006-03-28 @ 20:27:05
URL: http://sumairus.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback