kedjebrev = hotbrev

Ni som läser detta: maila aldrig kedjebrev till mig! Aldrig! Aldrig nånsin! Jag blir arg när såna där skitmail dyker upp i inboxen med hot om olycka i kärlek för alltid, sorg och död. Hur schysst är det att skicka såna där hotmail (asså, hot-mail) till sina vänner?! "Skicka inom 10 minuter, annars..." Det är inte schysst!

Många av de hot-mailen som skickas inleds med en fasansfull historia, typ:
"Berit önskade att Göran, hennes stora kärlek, skulle fria till henne. En vacker dag gjorde han det, men ånej, hon hade glömt att vidarebefodra detta mail och därför körde en taxichaffis över henne, han var full som ett spjut!"
Denna historia ska väcka känslor, medlidande och slutet av mailet bär ett budskap, som knappt lämnar någon oberörd:
" Ååååhhh, glöm inte dina vänneeeer! Varför vänta till imorrn med att ringa, då kan det vara försent. De kan ha dött i en bilolycka, ve och fasa. Kärleken är ljuvlig, livet likaså, ta vara på dagen för vem vet om det finns en morgondag."

Vid det här laget ska man sitta med tårarna rinnandes ner mellan tangenterna och frenetiskt trycka på "skicka, skicka, skicka" till alla man känner. Nää-ii, skicka aldrig hot-mail till mig, då kommer jag personligen att ringa upp och hota er via telefon!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback