gnäll och gnöl och gråt

Jag har varit ofrivilligt bortkopplad från nätet över helgen. Antog att det hade att göra med den friska vinden som ven och tjöt utanför mitt sovrumsfönster natten till lördagen. Men si nä. Tre samtal och ett besök hos Ålcom idag resulterade i att jag nu återigen är connected.

Idag har jag vickat på Källbo och haft 1-2:or. Dom var sisådär 14-15 stycken och de var överallt. Under borden, eller ihoptrasslade mellan stolsbenen, de satt PÅ varandra i samlingen och ställde de vanliga frågorna som man som vikarie får höra:
- Hur många år är duuuu??!!!
- Gissa!
- 70! HAHAHAHAAH!!

Ha ha, skitkul ungjävel.... Jag måste erkänna att jag inte var riktigt på humör för att munhuggas med 15 sju-åttaåringar idag, så jag bet ihop och lät dem hållas tills dagen var slut och jag kunde gå hem.

Helgen då?
Tommen kom med Singstar och jag och Martin fick sångsällis av Tessa, Marre och Tommen. Man kan inte tävla i musik, brukar en del säga. Och jag håller med. För HUR kunde Tommen och Martin få bättre poäng än både mig och Tessa med låten "Fantasi"? Nåt fel på spelet, tror jag... Vi försökte få mer poäng genom att sjunga utan byxor, men icke... fast det blev en bättre show :)

Nåväl, vi drog vår kosa till Arkipelag och kom hem alldeles för sent.

Igår låg jag ihopvikt på soffan hela dagen och hade ingenting i skallen, en klump i magen, en tår i ögat, spagetti i bena... men massa kärlek i hjärtat. Hur kan det vara så härligt men ändå så jävligt?

Kommentarer:
Postat av: Tessa

snuttan! *en värmande kram* ja vi va betydligt bättre showartister än de sjungande "fåtöljgrabbarna" =) fattar inte d där med poängen, tror Tommen hade varit och skruvat på PS2:n innan han kom, hahaha. Tack för en bra kväll.

2006-10-30 @ 17:10:29

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback