Vad ska man ha för rubrik när man skriver om så många olika saker??

Mina dagar på Robet´s är snart räknade. På fredag är det sista dagen jag kraschar glas och bränner bullar. Fast, jag har faktiskt blivit en jäkel på att baka texasbullar! Det är nåt med sättet jag varsamt plockar dem ur frysen och hur jag med lena händer placerar dem vackert på plåten innan jag med ett galant knix strör på pärlsockret, som gör att de blir extra goda!
Nu är det ju så att jag kommer att gästspela som barrista kanske nån dag i veckan även i höst, bara för att få äran att umgås med Malin och Marielle (aka. Piff och Puff), mina favorittjejer. Inte kan man ju heller hålla sig från arbetet när man får servera Putte sitt morgonkaffe, eller snacka hundsnack med "Tegubben".
"Jo, du får nog komma hit och vara trevlig ibland ändå" sa Tegubben.

Annars...
Malin hade med sig en IKEA katalog till jobbet och vi stod och hängde och drömde över alla vackra textilier och möbler. Malin hade listor och lappar med allt hon skulle köpa och önska sig i julklapp. "Den där skulle jag vilja ha!" sa hon drömmande och pekade på en hallmöbel/skoställ. "Ett likadant som jag har!" sa jag. "Näi, har du!? Titta vad fint dom har gjort med en sittdyna och kuddar däääär!" drömde Malin vidare. Hmm.. på min hallmöbel finns knappast någon vacker sittdyna och inga heller matchande kuddar. Bara gammal post, Seidis koppel, någon omaka strumpa och lite sand. Så vips stod jag på Tyger och sån´t och klumade på tyger, bar runt på de stora tygrullarna och jämförde och "hmmm:ade", tittade från höger och tittade från vänster. Efter en stund kom jag ut med en skumgummibit, två stora påsar som innehöll fyra kuddar och fina höstiga tyger. Och nu minsann, vips bara, har jag en hallmöbel som är lika vackert ombonad som den i IKEA katalogen!

Och till sist...
Var på pump idag och svettades under Henriettas "mega-burn-fat-loose-weight-and-tight-up-your-muscles/ass-pass". Lovely. Ska testa på Connys hardcore/pump pass på torsdag. Det lär ska vara ännu tuffare. "Men vissa tanter har klagat" sa kassakillen på Avancia. Hrmpf... tanter ska inte gå på hardcore, de ska gå på vattengympa på Gullåsen.



Kommentarer:
Postat av: Tessa

Säger bara en sak A S - GARV, för de sista raderna. Gu va duktigt att du sydde lite kuddar till din hallmöbel! Blev bergis fint som attan, får se hur länge det tar innan dynorna är fulla med sand, eller så ligger de ivägen när ni kommer hem från regnet, och stiger på dem, hohohoo...oj sorry. Puss!

2006-09-06 @ 12:10:39
Postat av: Fredrik

Hej !
Låter lite fjolligt , men har du möjligtvis receptet på texasbullarna ??

2007-10-06 @ 15:44:39

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback