Fynd under badkaret.

Fingrarna är skrynkliga och jag har ont i magmusklerna av tillbakahållna kräkreflexer, men badrummet skiner som aprilsolen! Jag kom på varför det är så nedrans asigt att storstäda badrummet, det är för att man gör det alldeles för sällan! Ni må tro det fanns mycket geggajox under badkaret och mina dyra Enjodukar kom verkligen väl till pass.

Enjo är jäkligt bra grejor. Jag skulle mer än gärna kunna ställa upp i ett TV-shop inslag, där jag först skulle stå på ett skitigt golv med en Viledamopp och ömsom svepa med den över golvet, ömsom torka svetten ur pannan, sucka och uppgivet skaka på huvudet åt TV tittarna. Med mer smink, snyggare frisyr och leende på läpparna skulle jag sedan stå där med Enjomoppen och dansa över ett blänkande kakelgolv som sken som... aprilsolen! Jag skulle visa hur rrrrrooooligt det faktiskt är att städa med Enjo, PLUS att det är bra för miljön!
Nåja, nu funkar det ju inte riktigt så i verkligheten, t ex när man kör badrumsstorstädning. Då knäar man framför badkaret med två rufsiga flätor, svettig panna och blöta byxor. Emellanåt måste man svänga huvudet 45 grader och hulka över toaletten medan man tänker på tårta för att undvika att böa. Men dukarna är bra!

Fynd under badkaret:
- en fotfil
- orginalproppen till badkaret
- badskum i form av ett skelett
- två halkskydd (som inte varit mina, de måste ha legat där i 5 år typ)
- två prylar till tvättmaskinen
- fastkletat hundhår, damm och annat skit



Kommentarer:
Postat av: Tessa

Hahahahaaaaa. Tänka på tårta. Sök hjälp! Jag har övergett badrums storstädningen till mannen. Bara man fixar lite handfat, gnuggar belägging i toaletten och putsar bort tandkrämen från spegeln mellan varven så hålls d fräscht...på ytan, tills det är dax att söka fynd under karet, då får Chrille ställa sig på sina stela knän.

2007-04-05 @ 19:25:38
Postat av: Jenny

Haha! Karlar är bra att ha till sånt där "äckelgöra".

2007-04-06 @ 18:28:53
Postat av: Simon

En lite korrigering av Jennys senaste inlägg, VISSA karlar är bra att ha till sånt där äckelgöra! ;) Inte sånna kärringaktiga killar som jag, men du borde ju igenteligen ÄLSKA det där Jenny om jag känner dig rätt! =P

2007-04-09 @ 12:20:30
Postat av: Anonym

Näe... inte ens jag uppskattar badrumssmuts.

2007-04-09 @ 18:24:16

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback