Oooops, I did it again!

"Var det inte du som var ensam och pank?" frågade Moster Gun (hängiven bloggläsare) när jag släntrade in på hyllan på Arken vid 24-tiden igår. Men efter att Tommen ringde och var sällskapssjuk var jag inte ensam längre, och efter att ha fått bra med dricks för chaufförsjobbet tidigare på kvällen var jag heller inte pank. Svårövertalad har jag ju heller aldig varit, för med sällskap och lite stålars på fickan tar man gärna en tur till "Stadshotellet" Lite pinsamt att spela så principfast på bloggen som halva släkten + några vänner läser, för att sedan gå helt emot sig själv. Men det är ju det här som är den "oförskönade verkligheten", förstår ni!

Släkten trängdes som vanligt om utrymmet på Gubbhyllan. Jag stötte ihop med både mor, "styvfar" och moster på dansgolvet när jag höftvickade till "Inatt inatt" tillsammans med Tommen. Höftvicket i nattklubben var inte lika ivrigt som tidigare lördagskvällar eftersom jag har fått upp ögonen för minglandet. Jag spatserade runt bland mer eller mindre bekanta och pratade om allt från tvåårsgamla kärleksdraman till skoljobb.
När jag stötte på Linda och vi hade utbytt de vanliga gapiga och kärleksfulla hälsningsfraserna som man gör på krogen, spårade ju allt ur lite lätt som vanligt. Hon har verkligen dåligt inflytande på mig, för plötsligt fann jag mig själv liggandes uppochner på en stol med "ögon" på hakan som Humle och Dumle. Eller som en av dem åtminstone. Och folk är verkligen lättroade på fyllan, Linda garvade så hon trillade av stolen och måste få hjälp upp av en suckande vakt som himlade med ögonen åt våra barnsligheter.
När musiken tystnat och lamporna tänts, märkte vi också hur svårt det är att skratta och gå samtidigt, vilket resulterade i en hög av armar och ben på lobbygolvet och samma suckande vakt som drog i våra slappa lemmar för att få oss att gå hem.

Vilken tur att jag gick emot mina planer och att jag är sådär lättövertalad. För annars hade jag gått miste om massa skoj! Tjohoo!

Kommentarer:
Postat av: Linda

men hjälp :S.. skratta kommer jag iallafall ihåg att vi gjorde!

Postat av: Simon

Oj oj, dagens ungdom säger jag bara! Tur att åtminstonne jag sköter mig ivf...Jo jo, siddubara! Festar o står på! Klackarna i taket, ni borde skämmas! USSCH! Vedrvärdigt liv ni lever där hemma, syndar, snuskar och super! Ja har då aldrig levt ett sådant liv jag inga, nej nej! Inte skulle jag inte, tanken har aldrig ens slagit mig att festa nätterna ut! BLÄÄÄÄ säger jag bara! BLÄÄÄÄÄÄÄ! Spott, tvi och humbugg!
På östfronten intet nytt....

2007-04-02 @ 08:09:20
URL: http://singamon.blogspot.com
Postat av: Tessa

Fliin. Ja ni är då roliga. Humle o Dumle på arken, faktiskt moget. Säger inte att jag, som för fan är kärring nuförtiden, inte skulle göra det samma, om int nå värre.

Gissa om det är pinsamt när det kommer arkenvakter (Hubbe eller Tomas alias "Flat" (säg det inte så han hör) kommer in till Dillen. Man vet aldrig vad man gjort senast på arken. Men då brukar det nog fan komma upp minnesbilder när man står öga mot öga. Allt från att bli haffad för pisseri på herrarnas till typ Humle & Dumle fasoner i lobbyn. Javisst e livet kul!

2007-04-02 @ 17:49:44
Postat av: Jenny

Linda, det var ju huvudsaken att du minns att du hade kul!
Simon, I don´t believe you!
Och TantTessa, du trillar snart tillbaks igen!

2007-04-02 @ 20:15:37

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback