Tandläkarbesök.

Var till tandis imorse och visade upp min krånglande visdomstand. Det visade sig att den inte alls var krånglig, den mådde fint och skulle komma upp helt och hållet småningom. Att dra ut någon tand var det inte frågan om, min käft är stor och bred och har rum med hur mycket extratänder som helst! Mitt saliv är tydligen också av prima vara, kalkrikt och bra och därför har jag aldrig haft ett enda hål. Däremot förorsakar sådant prima saliv en massa tandsten.
"Det är bäst du blundar när jag skrapar så du inte får nåt i ögonen, för här flyger det grus!" utbrast tandläkarn med tandskraparkroken i högsta hugg, medan jag låg och knep ihop ögona och kände hur bloden rann längs mungiporna.

Till sist fick jag ny fyllning på en trasig tand, som jag slog sönder mot en gungställning i lågstadiet, och en vacker röntgenbild togs av min trut med de stora tänderna. Det är ju bara en tredjedel av tanden som syns, egentligen. De där rötterna ligger rysligt djupt, ett under att de inte växer ut genom hakan!


Kommentarer:
Postat av: Tessa

Usch och fy för visisar. Brorsans växte ju sig som en krok runt käken, yammy!

Och vita är de oxå, dina jumbogaddar =)

2007-04-17 @ 20:35:03
Postat av: Maggan

Lite orättvist är det...Varför fick jag så lite tänder och du så många o fina :))
Längtar lite till Härnis, för att jag saknar dig!

Postat av: Jenny

Nåt litet "fel" måste du ju ha, Maggan. Du som i övrigt är helt perfekt! ;)Saknar dig med!

Krok runt käken är inte najs...

2007-04-18 @ 20:04:38

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback