Wörk.

Idag har jag extraknäckt på Robert´s coffee. Sist jag jobbade där var på självaste julafton 2006, då det bl a började brinna. Inga sådana dramatiska händelser inträffade idag, även om det emellanåt kändes som jag hade eld i baken. Vackert väder = många fikasugna gäster = cafébiträden får kuta.

Igår kväll fick jag sällis av Marielle och Catta som var lite törstiga och sugna på att dra till Dinos. Vi var ganska panka allihop och ingen kunde köra bil vid det laget, så vi bestämde oss för att cykla in till stan. Dessvärre hade vi bara två cyklar. Marielle, som är lättast av oss tre, fick offra sig och skava rumpan mot min pakethållare. Sen hade hon mage att klaga på att hon fick mjölksyra i benen när hon måste sitta och hålla ut dem för att inte slipa ner klackarna mot asfalten - hallå... vem var det som gjorde grovjobbet?! :)
Kvällen blev trots allt ung - och billig. Jag hade tydligen glömt min plånbok hemma. Jag trampade hemåt utan passagerare vid tolvtiden och det var riktigt skönt att krypa ner i sängen och sen vakna pigg, snygg och fräsch i morse. 

Ikväll blir det hemmakväll med te och Postkodmiljonären, eller vad det nu kommer för fjantigt på teve.
Jobb imorrn igen!

Kommentarer:
Postat av: Martin

Vänta lite nu.....
Vaddå fjantigt på tv?

Eller, jo, okej....

Själv låg jag och vred mig av pinsamhetsångest för alla stackare som ställde upp i talang -07.
Kvällens höjdpunkt blev en femåring som kunde hjula.

Hoppas allt är bra på ön annars...

Kram

/Martin

2007-04-16 @ 09:46:05
Postat av: Jenny

Innan jag såg talangprogrammet trodde jag aldrig att jag hade chans på den där miljonen. Men nu... jag kanske kunde ställa upp och vifta på näsborrarna, eller nåt :)

2007-04-16 @ 21:49:47

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback