Jobb och ledighet.

Joel åkte till Kumlinge i tisdags och igår hämtade jag honom från Hummelvik efter jobbet. Han hade haft det bra där, simmat, bastat, spelat dataspel med min kusin Tomas 17 år, plockat svamp och sovit på madrass på golvet i sin gammelfarmors sovrum. Lite sommarlov fick han ändå! Nu är det bara en nedrans dag kvar på det där nedrans sommardagiset som han avskyr!

Jag har både hunnit med att jobba och "semestra" mig jag med. Vi har tagit ett par turer med båten, vilket har varit väldigt trevligt! I söndags packade vi med oss mat, grill och badkläder och drog iväg till någon liten ö och stannade hela dagen. Linda och Stefan var med. Och Seidi såklart. Men hon "fiskade" ju såklart och sprang efter pinnar som vi kastade. Linda funderade om hon hade en guldfisks minne, då hon ivrigt sprang upp och ner ur vattnet och varje gång hon åter rusade i plurret tänkte hon kanske: "Åh, nämen titta! Vatten!"

Nu är Joel anmäld till Småstjärnorna som går av stapelt på lilla Rockoffscenen på lördag. Vi ska bara fixa en snygg svart skjorta till, så blir han en perfekt Måns Zelmerlöw. Han har liksom inlevelsen och känslan och mimar bra. Bara han vågar ställa sig på scenen när det lider sen... Igår tog Romeo med oss till sin replokal, nåt som Joel nojsat om skitlänge. Han fick prova att spela elgitarr och på bas, det som Romeo spelar i sitt band. Men trummorna var nog roligast ändå! Joel rev av några fräcka solon, men önskade att han hade haft lurar på sig. Även Romeo visade att han kunde trumma på mer än bara knäna.

Ikväll vill Joel gå på Markoolio, men hur i hela.... ska man ha råd att betala 60 EVVVRROO för inträdesbiljetterna?? Barn under 6 år går gratis, barn över 6 betalar fullt pris! Sjukt. Inte är det så lätt att luras och säga att han är fem heller, då han redan räcker mig till halsen, typ.

Nu kokar äggen och jag måste väcka mina prinsar.


Kommentarer:
Postat av: Tessa

Ove kom glatt och mötte oss med kram när vi kom till dagiset idag (kl. 10.45). Gullegull. Så hans nya dagis öppnar redan på måndag? Sjööönt.
Tvärt var ju Li efter honom Jag vill leeka me deejj. Och det fick hon. Han e så go. Ikväll drar vi på Marcoolio. Li längtar. Satan va dyrt me 60 juuro!!

2007-07-27 @ 10:51:42

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback