Nudist?

Idag är det den första "riktiga" arbetsdagen på Dillen. Man blir lätt lite nerka, börjar rota efter vad man ska ta på sig och fundera på när man måste åka hemifrån för att hinna i tid. Så är det ofta när man börjar på nytt ställe, man gör liksom allt för att vara till lags, trots en usel lön. Sen när man jobbat där ett tag drar man på sig i bästa fall en arbetströja för att slippa behöva välja kläder och fräser iväg hemifrån i ingen god tid alls.

Tessa har haft bikinivånda i sin blogg inför sin turkietresa och nu våndas jag på samma sätt. Jag borde ju passat på att inhandla en när jag befann mig i Sverige, för var tusan hittar man en bikini på Åland? KappAhl? Hahahhahaha! Vilket skämt!
Nåja, det blir väl ännu en beställning från HM, och lagom till paketet kommer hoppas jag att jag lyckats skrapa ihop 20 euro + porto, eller vad nu en bikini kan tänkas kosta. Det kan bli svårt, så det lutar åt att jag bilda någon slags nudistförening och kräva att alla ska få bada nakna på Nabben. Annars så får jag smyga runt i vassen för att skyla min nakna lekamen. Pja, alternativet vore ju att använda fjolårets (och året före det) bikini.
Nu kanske ni tycker jag lät bitter och inåtvänd pga mitt tomma bankkonto, men det är jag inte. Okej, lite bekymrad då kanske.

Men annars mest glad.

Glad och förväntansfull.

www.hm.com, var det.

Kommentarer:
Postat av: Jessica

Hoppas du hade kul första dagen på Dillen! :D
Har ju praktiserat där själv för typ ... hmm... 7-8 år sen! (satan jag är gammal! ) Kommer ihåg att man fick i uppgift att plocka upp den feta leveransen med leksaker på redan knökfulla hyllor, man fick lära sig att "pussla" med varorna!

2007-06-07 @ 21:22:47
Postat av: Tessa

Tjolahopp!
Hemma, skönt d med. Varmt har ni här oxå. Fast upptagna med arbete
=)
hoppas Dillen e bra, e ledig imorgon, jobbar på tisdag, undras när vi jobbar ihop, då tänker jag klämma iväg en mylare för dig. Pussi

2007-06-10 @ 20:12:32

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback