Halloweeeeeeeeeeen.

Idag är det fredag och Halloween. Vissa hade halloween i onsdags, vissa har på lördag. Man vet inte riktigt när det är. Den är mest jobbig den där högtiden, tycker jag. Det ska köpas dräkt och smink, man ska handla godis till ungar för att slippa bus och i värsta fall ska man traska runt i novembermörkret med ett litet spöke vid näven som ska skrämmas och tigga godis. Som tur ska Joel få gå och spöka med polarna Simon och Marcial, så jag slipper följa med. Jag vet ju att det är många som inte gillar att Alla helgons dag har blivit "spökdagen", föräldrar får skäll i messa nyan för att de låter ungarna gå runt och knacka dörr och skrämma slag på äldre tanter som precis tänt ett stämningsfullt ljus och sitter i gungstolen med en broderad näsduk i handen och minns sin bortgångne make.

Vi har ialla fall planerat lite mys med några goá rullar och vin här på Askuddsvägen. Jag ska försöka släppa arbetet för en stund, så jag kan kramas med favoritkillarna.
Jag och Henrik håller på att kolla på tapeter till hallen. Hallen på Doppingvägen. Ja, vi bor ju liksom på två addresser och tycker det är dags att lämna den ena. Farväl Askuddsvägen! VI får se när flytten blir av, i första hand ska jag fixa skolan klart och så ska vi väl ut i världen en snabbis innan vi blir sambos på riktigt. Men vi planerar och klurar på hur vi ska få plats på 63 kvadrat, eller vad det nu är i hans lägenhet. Har någon ett tips på en billig trea, så tar vi gärna emot det förstås :)


Kommentarer:
Postat av: Tessa

Jag kan fan inte sluta skratta åt din kommentar på "sisse" i bloggen min, jag har garvat så jag fått flera efter varann följande sammandragningar, ho hoh.

Oj va misit att bli sambos på riktigt. Ja varför skulle det inte gå 3 st på 63 kvadrat? Alltid en början. Man ska inte lyxa till det för mycket i början. Utan sök i lugn och ro efter en större. Här blir vi snart 4 st + hund då, på 74 kvadrat (som Chrille för övrigt har bott ENSAM i, i 15 år. Förstår om han fått nippran, jag lider då inte. Kanske Jeff får flytta in i skrubben.

Postat av: Linda

Spännande tider =). Fast en resa på tu man hand kanske är en bra idé innan ni bosätter er under samma tak. Se om ni kommer över rens alls ;). Fast det det tvekar jag inte alls på att ni kommer göra! Nu ska vi på Birka! Tjoho!

2007-11-03 @ 07:21:37
URL: http://sumairus.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback